Побачити нові локації PMHUB і провести свій захід безкоштовно

Що стало відомо на вечірці PMHUB Open Air, приуроченій початку літнього сезону в київському івент-просторі?

Команда PMHUB представила оновлені локації і запропонувала провести заходи у себе безкоштовно. З такими новинами київський хаб відкрив літній сезон. Вечір з DJ-сетом від Дар'ї Коломієць і програмою від стендап-актора Івана Жорноклея зібрав на терасах більше двох сотень представників локальної івент-індустрії.

Дві модернізовані тераси, на яких можна проводити коктейльні вечірки, камерні концерти і корпоративні заходи, стали логічним продовженням кіберпанкового проєкту основного залу хаба. За дизайн, як і раніше, відповідало бюро Zakhar Kozolii Architects. З функціональних нововведень майданчики: затишні лаунж-зони і конструкції, які дозволяють гостям сховатися від літнього дощу і спекотного сонця.



«За рік роботи хаб прийняв сотні онлайн- і офлайн-заходів у сфері бізнесу, ІТ та культури. Але до літа ми воліли розширити можливості для наших гостей, аби дати більше для івентів у entertainment-сегменті. Трансформувавши тераси в повноцінні лаунж-зони, ми надали більш комфортні умови для проведення корпоративних івентів, fashion-шоу і камерних концертів на свіжому повітрі. У той час як озеленений дах з легкістю може прийняти події спортивного формату або open air на 400 осіб», — коментує керівниця івент-простору PMHUB Дар'я Сьома.

Для того щоб кожен зміг оцінити можливості івент-простору, хаб вдруге оголосив конкурс PMHUB Pitch на кращу ідею для заходу. Приз за перше місце — можливість провести подію в хабі безкоштовно, а володар другого місця отримає знижку на оренду локації в розмірі 50%.

«Подати свою ідею на конкурс PMHUB Pitch може кожен. Зі свого боку, ми хотіли б відшукати дійсно унікальний формат і заохотити його автора. Наша команда відкрита до найрізноманітніших ідей. Це може бути бізнес-конференція або презентація нового альбому. Головне — здивуйте нас!» — коментує Оля Сафіна, арт-директорка PMHUB.

Двох переможців PMHUB Pitch визначить команда хаба на початку вересня. Щоб податися на конкурс, достатньо заповнити форму до 31 серпня: bit.ly/PMHUBPitch2021 


495
PMHUB
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно