Починаємо збирати Добре портфоліо

Вітаємо, друзі!

Хочемо розказати про новий проєкт, який ми створюємо спільно з платформою CASES. Він називається «Добре портфоліо».

Ідея проєкту виникла в нас під час створення курсу «Основи дизайну», коли ми думали про творчі завдання, які є важливою складовою курсу.  Часто через необхідність наповнення портфоліо першими проєктами дизайнерам доводиться вигадувати проєкти. Створювати абстрактні концепції. Лого вигаданої компанії. Постер неіснуючого кафе. Посадкова сторінка несправжнього сервісу. Часто це навчальні проєкти, мета яких просто показати, на що здатний фахівець. Навчальні площадки також часто змушені вигадувати абстрактні навчальні завдання, щоб дати студентам попрактикуватись.

З іншого боку існує чимало організацій, фондів, соціальних проєктів та ініціатив, які мають суттєво обмежений бюджет, і часто просто не мають змоги замовити собі дизайн-проєкт.

Тож у команди CASES виникла ідея: можливо, спробуємо всім цим людям допомогти знайти один одного? Так ми і вигадали «Добре портфоліо».

Працює все супер-просто

  1. Організація, яка має потребу в дизайн-проєкті, заповнює анкету — http://bit.ly/38JaBqx. В анкеті вона зазначає потреби, можливості та контактні дані. Це не обов’язково мають бути суто соціальні проєкти або ж безкоштовні проєкти, але «Креативна практика», обираючи проєкти для реалізації, буде звертати увагу саме на соціально корисні ініціативи.
  2. Поки що формати, які приймаються, ми вирішили обмежити: прийматимемо лише ті проєкти, що можуть бути реалізовані протягом короткого часу — декілька днів або тиждень. Тобто, заявки можна подати на: інфографіку, презентацію, постери, айдентику або макети для публікацій в соціальні мережі.
  3. Ми будемо раз на тиждень публікувати добірку нових завдань в каналі CASES.MEDIA і в каналі Creative Practice.
  4. Всі отримані заявки ми збираємо в спільну базу, вона доступна тут: http://bit.ly/2WdVgLM. Завдання звідси можуть брати всі бажаючі. Фрілансери, студенти-початківці, дизайн-курси.
  5. Готовий проєкт додавайте на CASES.MEDIA, а в якості співавтора вказуйте «Добре портфоліо». А ми обіцяємо обов’язково поширювати та популяризувати всі роботи та всіх авторів, що долучились.

Ось і все!

Студенти «Креативної практики» працюватимуть над проєктами з «Доброго портфоліо» в творчих модулях курсу «Основи дизайну».

3355
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно