PointeR Agency запускає послугу організації національних розіграшів

Відтепер агенція окрім класичного пакету PR-послуг та організації іміджевих заходів розроблятиме та реалізовуватиме BTL-кампанії. Така послуга особливо ефективна для нових торгових марок, що з’являються на ринку, та брендів, які запускають нові продукти.

PointeR Agency пропонує клієнтам проведення «під ключ» національних промо-акцій, розіграшів подарунків і лотерей, а також їхню підтримку на всіх етапах реалізації.

В агенції вважають, що BTL у нинішніх ринкових умовах користується попитом, адже має низку переваг для компаній, серед яких: прямий доступ до цільової аудиторії, точковість, висока запам'ятовуваність, вирізнення продукту серед конкурентів, спонукання до імпульсивних покупок, збільшення продажів.

За словами директора PointeR Agency Олесі Стойко, актуальність BTL росте, зважаючи на темпи розвитку маркетингового ринку внаслідок росту економіки країни. «Головна перевага такого інструменту у порівнянні з іншими сервісами комунікаційної сфери – його висока ефективність у підвищенні продажів компанії», - зазначає О. Стойко.

Над реалізацією BTL-кампаній працюватиме команда з багаторічною експертизою у цій сфері. «Наша команда має необхідний рівень професіоналізму, щоб пропонувати партнерам не лише класичні продукти, але й надавати комбіновані послуги з використанням сучасних PR-технологій для підвищення ефективності кампаній. Це виокремлює нас з-поміж конкурентів та надає нашій пропозиції перевагу перед «традиційним» підходом до надання таких послуг», - підкреслює директор агентства.

PointeR Agency спеціалізується на послугах зі зв'язків з громадськістю: від консалтингу і роботи над іміджем перших осіб компанії до організації заходів, створення і супроводу крос-медійних і BTL-проектів. Засноване в 2012 році, агентство входить в ТОП-10 PR-агентств України. Є стратегічним партнером медійного холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine.

До клієнтського пакету агентства входять міжнародні та українські компанії, такі як: SAMSUNG, BOSCH, ОБСЄ, Beiersdorf (ТМ Nivea та ТМ Eucerin), Люксоптика, Royal Canin, АСІНО, LAVINA MALL та ін.

917
dentsu Ukraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно