Понад 15 000 осіб з України набули нових навичок

Корпорація Microsoft оголосила про значний прогрес, досягнутий з моменту запуску своєї амбіційної глобальної ініціативи з розвитку навичок, яка має на меті допомогти 25 мільйонам осіб з усього світу отримати більше цифрових знань у 2020 році.

За чотири місяці з моменту запуску ініціативи, Microsoft, LinkedIn та GitHub охопили понад 10 мільйонів осіб з 231 країни й території світу за допомогою opportunity.linkedin.com. В Україні заявку на навчання подали 15 492 особи, що дозволило нашій країні посісти 53-е місце за кількістю учасників ініціативи у світі. У цілому, найбільш популярними та затребуваними сферами навчання стали розробка програмного забезпечення, обслуговування клієнтів та аналітика даних.

У Microsoft ми вважаємо, що в ці складні часи здобуття нових навичок та їх вдосконалення є як ніколи важливим. У дусі наших постійних зусиль, направлених на розвиток суспільства, ми завжди шукаємо нові шляхи оновлення та використання наших технологій. Ми прагнемо надати можливість людям у всьому світі здобути нові навички, обрати новий професійний шлях та йти в ногу з останніми вимогами ринку праці.

Ян Пітер Де Йонг, генеральний директор Microsoft Україна

Надаючи новітні цифрові навички кожній людині та перепрофілюючи працівників, які постраждали від COVID-19, Microsoft продовжить сприяти економічному зростанню і допомагати у створенні різноманітних кадрових ресурсів майбутнього.

Детальнішу інформацію про досягнутий прогрес можна знайти в статті генерального директора LinkedIn Раяна Росланські. Додаткову інформацію про глобальну ініціативу щодо розвитку цифрових навичок можна знайти на сайті Microsoft news.microsoft.com/skills.

473
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно