Postmen створив сайт до 150-річчя Лесі Українки

Офіційний сайт ювілейного року мисткині створили Міністерство культури та інформаційної політики України та агенція Postmen, який вперше дозволить українцям пізнавати особистість і творчість Лесі Українки повно і без цензури.

Впродовж 2021 року під егідою Міністерства культури та інформаційної політики й Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею Лесі Українки.

Детальна інформація про всі події, зокрема про Мистецький проєкт «Леся Українка. 150 імен», буде з'являтися на офіційному сайті: 150imenlesi.org Відтепер кожен зможе стежити за актуальною інформацією, яка буде регулярно оновлюватися на сайті. Також відвідувачі можуть підписатися на новини про різні заходи.

Наразі на сайті розміщена інформація про відкриття Мистецького проєкту «Леся Українка. 150 імен» з нагоди ювілейного року Лариси Косач-Квітки. Захід відбудеться у день народження поетеси 25 лютого в Українському Домі та включатиме: експозицію, перформанс, змістовні дискусії на Радіо Леся та Косач Talks, а також презентацію першого повного та не редагованого видання творів Лесі Українки у 14-ти томах. Подію, яка стане справжнім культурно-медійним епіцентром, можна буде відвідати з дотриманням карантинних обмежень 25 лютого за запрошеннями, а з 26 лютого до 8 березня — вхід безкоштовний.

На сайті також представлено ювілейний брендинг і digital brand kit, розроблений агенцією Postmen, які кожний охочий може завантажити за лінком: identity.150imenlesi.org і вільно використовувати.

Міністерство культури та інформаційної політики запрошує креативні індустрії, українських виробників, громадські та культурні кола активно використовувати айдентику «Леся Українка: 150 імен», в тому числі для створення ексклюзивних та лімітованих продуктів, брендованих сервісів чи інших рішень.

724
Postmen
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно