Повнометражний фільм українського режисера переміг на Варшавському кінофестивалі

Повнометражний фільм українського режисера Тараса Дроня «Із зав’язаними очима» (Blindfold) переміг на Варшавському кінофестивалі, повідомляє НВ Style.

Офіційний трейлер до фільму «Із зав’язаними очима»

Ігровий дебют здобув першість у конкурсі перших і других фільмів (Competition 1−2), у межах якого відбулася світова прем'єра на Варшавському фестивалі.

«Ми дякуємо всім, хто вірив і не вірив у наш проєкт. Це великий крок як для нас самих, так і всього українського кіно. У Варшаві відбулося чотири покази нашої картини. Q&A після показу тривав понад 30 хвилин, і навіть після його закінчення глядачі не хотіли відпускати авторів. Тому завершували бесіду вже поза межами глядацького залу. Ми дякуємо як глядачам, так і членам журі, які відзначили нашу картину»,— розповіли НВ Style Тарас Дронь та продюсерка фільму Валерія Сочивець.

Кінострічку визнали найкращою з-поміж 15 інших, представлених у цій категорії. Тарас Дронь отримав приз журі та грошову премію в розмірі 10 000 злотих.

Варшавський кінофестиваль — це найбільший кінофестиваль Східної Європи, який проходить в офлайн-форматі з 9 до 18 жовтня.

Джерело: НВ Style

647
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно