Преміумбренд чоловічого одягу Andreas Moskin випускає святкову колекцію

Andreas Moskin представляє свою святкову колекцію, демонструючи свіжий погляд на креативний одяг дрес-коду Black tie. Реліз назвали Idée fixe, щоб передати відчуття пристрасної одержимості та фіксації. Подібно до того, як idée fixe може бути всепоглинаючою, одяг у цій колекції створений, щоб привернути увагу та викликати відчуття чарівності.

«У нашій новій колекції ми намагалися позбутися монотонності традиційних образів дрес-коду Black tie, а відтак дати чоловікам можливість виразити свою індивідуальність через моду. Ми хочемо надихнути їх прийняти власне споконвічне бажання самовираження та справити незабутнє враження», — кажуть засновники та дизайнери бренду Андреас Білоус та Андрій Моськін.

У колекції представили ретельно розроблене вбрання, яке містить несподівані деталі, нетрадиційні тканини та унікальні силуети. Завдяки авангардному крою та вишуканому оздобленню кристалами та пір’ям кожен предмет одягу є витвором мистецтва, що демонструє відданість бренду інноваційному дизайну.

Фірмовими елементами цього релізу стали жакети із завищеними плечима. Форма плеча досягається шляхом спеціально розроблених лекал і конструкції, а також підплічників нестандартного формату. Їхня форма ідеально резонує із модифікованим форматом рукава. Краї рукавів мають незвичайну трикутну форму, що додає колекції виразності.

У колекції також представлений чоловічий корсет, на створення якого в ательє бренду йде 4 робочих дні. Напівпрозорі штани в сіточку, прикрашені кристалами, доступні в комплекті до корсета. Разом ці елементи можна стилізувати з пишним пальтом із прикрасами з пір’я. Колірна гамма колекції – суто святковий червоний, білий і чорний.

118
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно