Прем’єра документального фільму «Жінки, що грають в ігри» відбудеться на MEGOGO LIVE

У суботу, 13 березня, о 20:00 на молодіжному каналі MEGOGO LIVE відбудеться прем’єра фільму «Жінки, що грають в ігри» режисерки Надії Парфан. Одразу після прем’єри фільм буде доступний до перегляду ексклюзивно та безкоштовно на MEGOGO.

«Жінки, що грають в ігри» – документальне кіно про лауреаток премії Women in Arts 2021, яка призначається жінкам за актуальні досягнення в українському мистецтві, та заснована ООН Жінки в Україні та Українським інститутом.

Церемонія вручення премії відбудеться 12 березня в рамках глобального тижня мистецтв HeForShe Arts Week, під час якої й буде оголошено імена сімох героїнь кінофільму.

Фільм розповідатиме історії переможниць премії у таких номінаціях: кіно, музика, театр, література, візуальне мистецтво, культурний менеджмент та культурна журналістика.

Перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний.

Довідка

Нагадаємо, MEGOGO LIVE – перший і єдиний в своєму роді розважальний канал про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. Канал стрімко розвиває проекти власного виробництва.

Рух HeForShe, започаткований ООН Жінки – це глобальний рух солідарності на підтримку ґендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін.

Український інститут – державна інституція в сфері управління Міністерства закордонних справ України, місія якої – зміцнення міжнародної і внутрішньої суб'єктності України засобами культурної дипломатії.

647
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно