«Привіт, правда!»: DOM.RIA та TABASCO запустили всеукраїнську рекламну кампанію

Мета кампанії — залучити всю країну до перевірки нерухомості.

Який він, світ перевіреної нерухомості? Це місце, у якому ти купуєш саме те, що тобі обіцяють: квартиру під дахом, що не протікає, оселю в новобудові, яка знаходиться у 5 хвилинах від дитячого садка, крутий лофт із перевіреним пакетом документів. Перед тим, як зателефонувати ріелтору, ти читаєш про нього відгуки від інших покупців, тож чесність завжди у виграші. Покупка та продаж житла у світі, де прийнято ділитися правдою, забезпечує тобі позитивний досвід, позбавляє помилок та стресу, і замість тижнів забирає лічені дні.

Такий світ створив DOM.RIA, а креативне агентство TABASCO розробило та втілило модульну комунікаційну кампанію, у якій правда проливає світло на нерухомість.

Перевірені квартири — це те, чим пишається DOM.RIA, і те, чого немає на інших сайтах продажу-купівлі житла. Вже 5 років DOM.RIA перевіряє нерухомість і продавців, щоб покупці купували житло безпечно. За весь час Інспектори RIA перевірили 140 000+ об'єктів нерухомості. 1 500+ ріелторів та 300+ агенцій нерухомості отримали статус "Перевірені" на DOM.RIA. Тепер ми хочемо, щоби вся Україна долучилася до перевірки нерухомості завдяки правдивим коментарям реальних покупців. Ми закликаємо людей ділитися правдою з мільйонами і разом робити ринок нерухомості перевіреним та безпечним

Сергій Молдаховський, Chief Marketing Officer, DOM.RIA

Ділитися правдою про нерухомість на DOM.RIA — корисно і легко. Так звучить головне повідомлення, що лягло в основу нової комунікації. Корисно, тому що ти допомагаєш іншим не купити квартиру всліпу. І легко, як поставити лайк чи написати другу у месенджер. Модульна рекламна кампанія складається з 3 іміджевих ТВ-роликів, 15 преролів у діджитал для різних цільових груп та фаз пошуку квартири, серії зовнішньої реклами та радіо.

Ми щасливі бути причетними до глобальної місії перевірок нерухомості DOM.RIA. Ідея “Привіт, правда!” залучає покупця до нового світу перевіреної нерухомості. Світу, де люди діляться правдою, де коментарі вмикають світло і показують реальність такою, якою вона є насправді. І це світло несе кожна перевірка, зроблена на DOM.RIA

Тетяна Білозорова, Creative Group Head, TABASCO

Credentials:

TABASCO

Олександр Смірнов - Creative Director

Олег Завгородній - Associate Creative Director

Тетяна Білозорова - Creative Group Head

Михайло Суслов - Art Director

Олена Лапшова - Group Account Director

Альона Бойко - Account Manager

Ольга Жегуліна - Producer

DOM.RIA

Вадим Пустотін - Director of the Brand-Consulting Company

Сергій Молдаховський - Chief marketing officer at RIA.com

Ірина Запорожець - Project Brand Manager

Production - Toy Pictures

Jeroen Willekens - Director

Аліна Краснянська - 1AD

Лєна Панасюк - Executive producer

Ольга Данюкова - Line producer

Саша Дробот - Art director

Маша Тугай - Producer’s assistant

Post Production - TPH-ONE

1675
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно