Продовжуємо знайомити з нашими викладачами 🤓

🌟 Сергій Неклева (Кartyna), СЕО івент-агенції S*EVENT, один з викладачів курсу Івент продюсер.

За 20 років агенція реалізувала більше 1500 тисяч концертів, музичних турів, бізнес-конференцій та міських заходів, телевізійних проєктів. Від презентацій BMW та івентів до Дня Незалежності України до роботи з командою MONATIK на Олімпійському та командою Artem Pivovarov на останніх концертах у Палаці Спорту. А також більше 400 концертів для наших військових за останні 2 роки.

🎓 Сергій працює в івент індустрії з 89 року, з тих часів, коли в студентські роки на спір зробив свій перший концерт. “Моя перша робота – діджей на швейній фабриці, куди я влаштувався одразу після школи. Потім я почав торгувати кросівками, бо треба ж було заробляти гроші. Через ці кросівки я познайомився з хлопцями, які займалися музикою, і якось ми посперечалися, чи важко організувати концерт. Я сказав: Що там робити! І через три тижні концерт відбувся, на щастя – успішно, бо в ті часи я взагалі не знав, як працює ця індустрія. Через 2 роки ми з цим гуртом вже продавали по 50 концертів на рік, у нас було своє світло, звук, студія та автобус”.

🤩 Всім, хто тільки починає працювати в івент-індустрії Сергій радить сфокусуватись на 2-х речах: спостереженні і практиці. “Підписуйся на блоги та канали режисерів, продакшн-менеджерів, організаторів івентів, стеж за великими проєктами та, звичайно, використовуй будь-яку можливість для практики на івентах. Агенція S*EVENT, наприклад, наймає інтернів-початківців для нескладної оплачуваної роботи на проєктах, і тут ти можеш не тільки спостерігати за процесом, але й активно брати в ньому участь. І зрозуміти, визначитись, чи це справді “твоє””.

✔️Зареєструй свій інтерес до курсу Івент продюсер в Backstage School, та отримай більше інформації від нашого менеджера щодо програми та цін 👉 https://backstage.pulse.is/event

19
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно