Продовжуючи зростати: Creative States запустили нову локацію на "Арсеналі". Загальний портфель метрів компанії досяг 15000 м²

Сервісна компанія офісних рішень Creative States відкрила нову локацію мережі. Так, другий об'єкт на столичному «Арсеналі» — Creative State of Arsenal 2 — вже заселив перших резидентів: київський офіс ізраїльського стартапа-«єдинорога» Bringg, продуктову фінтех-компанію RBI Retail Innovation (входить до міжнародної банківської групи Raiffeisen Bank International), офіс шведської IT-компанії Agena Tech та інших. Із запуском нової локації загальний метраж мережі перевищив 15000 м². Creative States стала найбільш швидкозростаючою компанією, що надає офісний сервіс в Україні.

«Наша нова локація Creative State of Arsenal 2 побила всі рекорди з реалізації: перший поверх був повністю зданий ще на етапі пресейлу — вільних офісів немає зовсім, залишили останній під нашу команду Creative States на перші 3-4 місяці. Другий поверх здано вже приблизно на 40%, зараз із активізацією бізнес-сезону попит ажіотажний і продовжує рости. Ми ведемо роботи і фіналізуємо другий поверх, куди резиденти зможуть заїхати вже в листопаді. Продовжуємо будувати глобальну мережу "клубних" квантових островів із абсолютним офісним сервісом», — коментує Ілля Кенігштейн, СЕО і засновник Creative States.

Особливість нової локації в проектуванні: в цей раз при розробці об'єкта в компанії зробили акцент на новий формат бізнес-студій, розрахованих на 1-15 чоловік. Такі офіси розташувалися на першому і, частково, другому поверхах. Резидентам студій доступні окремі входи в простори прямо з внутрішньої площі Марді Гра. Загальний метраж локації Creative State of Arsenal 2 — 2517 м² і розрахований на 512 резидентів.

Стилістика нової локації продовжує історію об'єкта-попередника, першого корпусу Creative State of Arsenal. Новий Орлеан, адаптований під тематику подорожей і досліджень. Все той же арт-нуво, з плавними і асиметричними лініями і відсиланнями до природи. Дизайн студій виконаний з переважанням жіночого і чоловічого начал.

«Ми постійно перевинаходимо традиційні стилі і адаптуємо їх під нову реальність. Зберігаємо ключові характеристики і в той же час робимо більш актуальними, іноді комічними, але завжди — фантастично гарними. Creative State of Arsenal 2 — це історія про французький шик і джаз, водночас — про пригоди Індіани Джонс і Лари Крофт. Наші дизайнери продовжують збирати артефакти шукачів пригод і експедиторів і вражати резидентів своїми знахідками. Наприклад, в лаунж-зоні ви побачите крісла-"черепа" з Мексики», — коментують в компанії.

Традиційно Creative States надає резидентам повністю обладнану офісну інфраструктуру з кабінетами, hot desk зоною, переговорними і скайп-кімнатами. Лаунж і барна зона, санвузли з душовими, кухня з технікою і послугами шеф-кухаря, нуар-кімната для відпочинку з амбієнтною музикою, паркінг — всі простори, бізнес- і лайфстайл-сервіси доступні для ефективної роботи і відпочинку резидентів.

Як і всі локації мережі, Creative State of Arsenal 2 kids friendly і повністю адаптована під дітей. Крім цього, в Creative States оголосили, що з відкриттям другого "Арсеналу" вводять дитячий абонемент на всіх локаціях у Києві і Дніпрі, спеціально для школярів.

У найближчих планах компанії відкрити ще 2 локації в центральній частині Києва: одну від 3600 м², другу від 5000 м². Розшириться об'єкт і в Дніпрі — площа Creative State of Dnipro збільшиться до 4300 м². У роадмепі також анонс нового об'єкту поза Києвом. Паралельно Creative States запустить Creative State of Arsenal 2,5, який об'єднає весь офісний комплекс на “Арсеналі”, загальна площа займе 8000 м². Таким чином компанія збільшить портфель метрів до 24000 м².

Нагадаємо, в травні 2021 Creative States запустила франшизу, націлену як на українські міста-мільйонники, так і на Захід. Влітку, в рамках столичного "Арсеналу", компанія відкрила внутрішню площу Марді Гра (1000 м²). 

635
Creative States
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно