Профілі Snapchat отримають новий вид завдяки 3D Bitmoji

Профілі Snapchat отримають новий вид і візуальний компонент завдяки використанню 3D Bitmoji. Приєднуючись до оновленого функціоналу, снепчатери зможуть бачити своє 3D зображення в своєму профілі і в профілях друзів. Застосунок надає нову можливість для самовираження користувачів в Snapchat.

Користувачі Snapchat незабаром зможуть обирати більше 1200 комбінацій поз тіла, міміки, жестів і фону для подальшої персоналізації свого аккаунту. Від знаків світу і молитовних рук до мальовничих пляжів і фонів з принтами тварин.

Використовуючи 3D-можливості якості Pixar, користувачі Snapchat можуть поліпшити деталі свого кастомізованого аватару — від текстур одягу і унікальних прикрас fashion-брендів до блиску на сережках.

У новому профілі також будуть представлені:

  • розширене меню Snapcode для легкого доступу до профілю,
  • нові CTA для Bitmoji і можливості редагування, такі як швидка зміна вбрання і зачіски,
  • загальний доступ до профілю — користувачі Snapchat отримають можливість ділитися кастомізованими 3D Bitmoji зі своїми друзями як в Snapchat, так і за його межами.

Оскільки Bitmoji робить значний крок в області 3D-технологій і персоналізованого дизайну, нова функція Snapchat є лише початком ширшого 3D-roadmap-у компанії.

Джерело: прес-реліз

492
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно