Проєкт Visa та Raketa отримав нагороду від ООН в Україні

Сервіси доставки їжі допомагають боротись з COVID-19. Це підтвердили в Організації Об’єднаних Націй в Україні, нагородивши проєкт співпраці Raketa та Visa з благодійним фондом Starenki відзнакою Partnership for Sustainability Award 2020.

Спільний проєкт було відзначено в категорії «Подолання пандемії COVID-19». Саме безконтактна доставка, яку забезпечував сервіс Raketa, дозволила літнім людям отримати продуктові набори від Visa, зменшивши ризик захворіти.

Компанії об’єднали свої зусилля для підтримки сотень бабусь і дідусів. Visa виділила матеріальну допомогу на закупівлю продуктів харчування та засобів гігієни. Сервіс доставки їжі та продуктів Raketa безконтактно передав сотні продуктових наборів літнім людям в Києві та Дніпрі, які потребували допомоги.

«Ми зазвичай не хизуємось своїми соціальними проєктами. Проте відзнака від ООН — це те, що надає наснаги та підтверджує, що ми на вірному шляху. Ми першими в Україні запропонували своїм користувачам безконтактну доставку і невпинно слідкуємо за дотриманням карантинних рекомендацій нашими кур’єрами. Ми дуже пишаємось цією нагородою і продовжуємо працювати, допомагаючи українцям отримувати їжу та продукти без ризиків», — розповів Олег Любарець, директор з маркетингу сервісу Raketa.

Про нагороду

Partnership for Sustainability Award — конкурс партнерських проєктів між різними групами стейкхолдерів для досягнення сталого розвитку, ініційований Глобальними Договором ООН в Україні.

699
Rocket
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно