R Agency і Danone розробили етикетку для першого чорного йогурту

Black Yogurt — це той самий випадок, коли збігаються очікування і реальність. З вами, мабуть, вже було таке: бачиш йогурт у чорному пакуванні, починаєш фантазувати, що там всередині справжнісінький чорний йогурт, відкриваєш, і… З пляшки наче доноситься шепіт: “не цього разу, дурнику”.

Danone вирішили покласти цьому край та першими в Україні розробили справді чорний йогурт з чорним вугіллям та вишнею — Активіа Black Yogurt. Дизайн пакування новинки розробила незалежна креативна агенція R Agency.

Black Yogurt — лімітована серія відомої лінійки молочних продуктів Активіа. У процесі роботи бачення того, якою має бути етикетка, часто змінювалось. Зрештою було вирішено, що необхідно зберегти впізнаваний брендинг Активіа та водночас відійти від класичного стилю.

Ми погуглили та не знайшли жодних згадок про аналогічний чорний йогурт у мережі. Навіть у даркнеті. Тож я вважаю, що ми зробили етикетку для першого чорного йогурту не просто в Україні — у цілому всесвіті. Якщо, звичайно, у когось немає на руках доказів існування позаземного життя. Але навіть у такому випадку ще не факт, що інопланетяни мають щось подібне.

Аліса Меженська — молодший арт-директор R Agency

Активіа — лідер ринку йогуртів в Україні. Одна з причин такого успіху у тому, що ми постійно аналізуємо тренди, шукаємо ідеї для нових продуктів, та не боїмось виводити їх на ринок. Black Yogurt — наша відповідь на зростання популярності чорного кольору у FMCG, адже вугілля робить його не просто чорним, а ще й корисним.

Світлана Шукаєва — маркетинг-менеджер Modern brands

“Мені дуже подобається кінцевий результат, який ми отримали. Але ще більше мене тішить спостерігати за тим, як люди щиро дивуються, коли вперше відкривають кришку та бачать справжнісінький чорний йогурт. Саме заради таких емоцій варто робити подібні інноваційні продукти, і в цьому кайф нашої роботи”.

Катерина Консевич – молодший бренд-менеджер Активія

Сredits:


R Agency:

Junior Art Director - Alisa Mezhenska

Creative Group Head - Dima Liutyi

Copywriter - Viktor Synkov

Designer - Arman Enokyan

Designer - Leonid Nakonechnyi

Senior Account Manager - Maria Ursta


Danone Ukraine:

Junior brand manager Activia - Kateryna Konsevich

Marketing manager Modern brands - Svitlana Shukayeva

1319
R Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно