R Agency освіжили дизайн пакування Актуалю від Danone

Актуаль — літній освіжаючий напій, у якого є big idea: “Актуаль завжди актуальний”. Тому, щоб це завжди залишалось правдою, у R Agency та Danone є добра традиція — кожного року актуалізувати його дизайн.

У 2019 на пляшці були сюрреалістичні сюжети. Вони розповідали історію про те, що Актуаль — актуальний навіть у найнезрозумілішій ситуації.

Цього року Актуаль вкрився стікерами, адже для молоді це актуальний спосіб спілкуватись та виражати себе. А ще ними обклеюють найулюбленіші речі. Наприклад, улюблений Актуаль.

«Ми прагнули досягти еволюції торішнього дизайну, зробити його більш яскравим, сміливим та самобутнім, бо Актуаль саме для таких людей.

Команда R Agency запропонувала чудову ідею зі стікерами та алюзіями на попкультуру.

Це поєднання обігрує одразу два аспекти: є речі, які залишаються актуальними незважаючи на час, а стікери допомагають актуалізувати та зробити більш виразною та унікальною будь-яку річ.

Ми отримали яскравий та виразний дизайн, який складно не помітити, і дуже задоволені результатом співпраці з командою R Agency» — Вікторія Рибченко, старший бренд-менеджер Danone.

R Agency:

Creative Group Head — Dima Liutyi

Art Director — Myroslava Shevchenko

Designer — Olena Shturba

Senior Account Manager — Maria Ursta

Photographer — Ilmira Pulina 


Danone Ukraine:

Senior brand manager — Viktoriia Rybchenko

Senior Marketing Specialist — Roman Khavrel



781
R Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно