Raketa заохочує «Шукати свого в притулках»

Raketa приєдналася до проєкту — «Шукай свого в притулках». До Всесвітнього дня домашніх тварин компанія нагадує про можливість знайти свого пухнастого друга в притулку.

Проєкт «Шукай свого в притулках» привертає увагу до проблеми дорослих безпритульних тварин. Адже сталий характер дорослої тварини — бар'єр, який зупиняє взяти песика чи котика з притулку. Ці чотириногі зазвичай важче прилаштовуються і тому часто проводять усе життя в притулках.

Для інформаційної підтримки проєкту Raketa залучила понад 200 партнерів з 7 міст України. Разом із замовленнями клієнти отримуватимуть листівки із зображенням домашніх тварин та інформацією про благодійний фонд. У компанії впевнені, що у притулках можна знайти свого вірного пухнастого друга, який завжди буде поруч!

«Зовсім недавно я прихистила собачку з Гостомельського притулку і шалено щаслива бути сім'єю для нашого Расті. Я дуже рада, що компанія в якій я працюю, займається благодійністю і допомагає знайти будинок безпритульним тваринам. Не купуйте собі улюбленця, візьміть з притулку! Так, всіх тварин ви не врятуєте, але навіть одне врятоване життя — величезна добра справа на шляху до порятунку світу!» — коментує HR-менеджер Raketa Ольга Онащенко. 

681
Rocket
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно