Rakuten Viber розпочинає кампанію боротьби з голодом у світі

Платформа для обміну повідомленнями буде допомагати гуманітарним організаціям інформувати користувачів про проблему за допомогою окремої спільноти у Viber та нового стікерпаку.

За допомогою тематичної спільноти та стікерпаку Viber має на меті об'єднати користувачів, представників бізнесу та партнерські гуманітарні організації, такі як Продовольча та сільськогосподарська організація ООН, Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Всесвітній фонд дикої природи, ЮНІСЕФ, U-report та Міжнародна організація з міграції.

Пандемія COVID-19 вплинула майже на всі установи та компанії. Це стосується і продовольчих запасів, які є життєво необхідними. Згідно з підрахунками Всесвітньої продовольчої програми Організації Об'єднаних Націй (WFP), які були проведені у квітні цього року, у 2020 році у світі щонайменше 265 мільйонів людей знаходяться на межі голоду. Це майже вдвічі більше, ніж рік тому. Якщо робити все для зменшення цих показників, то це може врятувати не одне людське життя. Тому Viber буде робити свій внесок задля цього.

В рамках ініціативи Viber запустив освітню спільноту "Fight World Hunger Together", а також стікерпак англійською та російською мовами. Ця спільнота — перша, яка буде інформувати користувачів про голод у всьому світі, а також про те, як вони можуть змінити свої споживацькі звички та допомогти людям, які того потребують. Над розробкою контенту буде працювати Viber та гуманітарні організації, які мають свої канали комунікації у додатку. Користувачі також можуть пожертвувати кошти, завантаживши стікерпак. Всі зароблені кошти з його продажу будуть передані відповідним гуманітарним організаціям. Крім того, допомогти проєкту можна запросивши друзів та родичів приєднатись до спільноти. Як тільки у спільноті буде 1 мільйон користувачів, Viber передасть 10 000 доларів гуманітарним організаціям.

Світ змінюється швидше, ніж будь-коли раніше, і COVID-19 робить вразливі верстви населення ще більш уразливими. Дефіцит їжі та збільшення кількості людей, які страждають від голоду, є одними з найбільших наслідків пандемії. І Viber не може просто стояти осторонь і нічого з цим не робити.

Джамел Агауа, генеральний директор Rakuten Viber

595
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно