REBORD 2.0: Uklon і Comfy представили спільну колекцію апсайклінг-сумок з рекламних банерів

Компанія Uklon разом з мультиканальним рітейлером Comfy випустили нову колекцію аксесуарів з використаних рекламних банерів. Партнером проєкту з виробництва став український бренд повсякденних міських рюкзаків GUD.

Це вже другий виток проєкту Rebord, який Uklon запустив навесні 2021 року створивши до Дня Землі колекцію сумок з перероблених банерів.

«Ми створювали Rebord не тільки для того, щоб дати друге життя використаним вініловим банерах, а й щоб звернути увагу колег по ринку на проблему утилізації рекламних матеріалів, нагадати про більш відповідальний підхід, показати приклад апсайкла і повторного використання. Мені здається, у нас це круто вийшло. Rebord набирає обертів і знаходить своїх однодумців. Вдячний за участь в проєкті Comfy і GUD, це відмінний приклад того, як можна реалізувати свою еко позицію і зробити щось дійсно корисне для навколишнього середовища», — розповів директор з маркетингу Uklon Вадим Іщенко.

Обличчями нової колекції стали соліст групи АГОНЬ Костя Боровський і музикант Женя Галич, а також модель і фотограф Софія Возняк.

У новій колекції Rebord буде тільки 250 сумок, а модельний ряд аксесуарів став ширше — рюкзаки, бананки і чохли для ноутбуків. Як і раніше, кожен аксесуар буде мати свій унікальний патерн, так як частини рекламного банера використовуються у випадковому порядку.

«Одна з цінностей компанії Comfy — це свідоме та екологічне ставлення до світу та природи. Ми часто підтримуємо еко-ініціативи та самі їх впроваджуємо: наприклад, саме зараз закликаємо клієнтів та співробітників здавати старі сковорідки на переробку. Коли наші партнери й друзі з компанії Uklon запропонували підтримати проєкт Rebord і зробити разом із Ігорем GUD апсайклінг-сумки — ми одразу погодилися! Така колаборація допоможе всім нам свідоміше ставитися до життя й природи та подарує креативні речі і цікавий маркетинговий кейс», — говорить Ярослав Чепурняк, Head of Brand content & Creative в Comfy.

Щоб оформити замовлення, необхідно залишити заявку на сайті і зробити благодійну пожертву соціального проєкту «Україна без сміття». За донейт від 1800 грн можна отримати рюкзак, від 800 грн — поясний сумку, а від 700 грн — ноут-френдлі сумку-чохол.

Всі виручені гроші «Україна без сміття» направить на створення нового культурного об'єкта на ВДНГ, який об'єднує в собі Станцію сортування, перший в Україні Музей переробки і споживання, open air арт-простір і no plastic фермерський ринок.

848
Uklon
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно