Reface, monobank і banda зробили найперсональнішу реферальну програму

Так як більшість реферальних програм були нудними чи незрозумілими Banda запропонувала Monobank колаборацію з додатком по заміні облич у відео — Reface.

Зараз у mono 3,3 мільйони клієнтів. І кожен третій приєднався до банку завдяки реферальній програмі. До того реферальна програма була досить стандартною: відправляєш реферальне посилання другові, він завантажує додаток, і ви обидва отримуєте по 50 гривень. Тому вирішили цей процес гейміфікувати і зробити веселим.

Ідея полягала в тому, щоб кожен клієнт monobank міг без зайвих зусиль особисто запросити свого друга. А головною задачею було перетворити нуднуватий процес відправки та отримання реферального посилання на розвагу, якою хочеться поділитися. І це стало можливим завдяки технології від Reface. Це додаток, який дозволяє розмістити своє селфі у популярних відео та гіфках за лічені секунди. Reface — перший український AI-додаток, який очолив топ американського AppStore.

Спочатку разом із продакшеном SHELTER Monobank зняли короткий іронічний ролик-запрошення з актором та акторкою. Коли користувачі будуть відправляти реферальне посилання, вони зможуть створити персональне відео-запрошення на основі цього ролику. Для цього просто необхідно додати своє фото та вказати стать. А далі алгоритм від Reface змінить обличчя актора на обличчя користувача. Таким чином mono зробив персональні запрошення для усіх трьох мільйонів клієнтів.

Довідка

Reface — один з найвідоміших українських додатків, який дозволяє за лічені секунди вставити своє селфі у відео із знаменитостями і не тільки. Cтворений у 2020 році cтартап визнаний додатком року за версією Google Play. У серпні Reface став номер один додатком в AppleStore, випередивши TikTok та Instagram. Додаток залучив $5.5M інтвестицій від провідного венчурного фонду Andressen Horowitz. Cеред користувачів додатку такі зірки як SnoopDog, Miley Cyrus, Britney Spears, Justin Bieber, John Legend, Joe Rogan та інші. У лютому 2021 Reface перетнув позначку у 96 мільйонів скачувань. 

859
Reface
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно