Реклама без оленів від Bolt ― перша кампанія з України, яка здобула дві золоті нагороди Effie Awards Europe 2021

Новорічна рекламна кампанія Bolt здобула 2 золоті нагороди однієї з найавторитетніших європейських щорічних премій в галузі маркетингових комунікацій ― Effie Awards Europe 2021. Ця кампанія була реалізована в 4 країнах СНД.

Компанія Bolt отримала золоті нагороди в номінаціях It/Telekom і Small Budget за кампанію «Санта вибирає Bolt, а не оленів».

Створенням відеороликів займалося креативне маркетингове агентство Rockets. Growth R&D. Рекламна кампанія в гумористичній формі показує, що пересуватися на авто Bolt набагато зручніше, ніж на оленях. Тому Санта розвозить подарунки, використовуючи сервіс Bolt. Низка роликів розповідає про переваги платформи Bolt. Слоган кампанії: «Bolt ― офіційний транспорт Нового року».

Наприкінці 2020 року також з’явилося продовження торішньої реклами, яка виявилася надзвичайно успішною. Обидві кампанії викликали інтерес у користувачів і отримали велику кількість відгуків у соціальних мережах.

«Уже два роки поспіль рекламна кампанія Bolt є надзвичайно успішною. Для нас важливо, що її відзначають не тільки користувачі, але й експерти в галузі маркетингу. Це перша інтеграція відео в перфоманс-маркетингу компанії Bolt. Нагороди Effie Awards Europe 2021 ― визнання того, що ми вибрали правильну концепцію», ― прокоментував Сергій Костя, директор із маркетингу компанії Bolt у країнах СНД і Східної Європи.

«Я добре пам’ятаю зустріч із щойно очолившим відділ маркетингу Bolt у регіоні CIS Сергієм Костею, на яку він приїхав до нас в офіс. Це була презентація ідей для першої рекламної кампанії. Артем Карелін представив по черзі одну, другу і третю, але вже після першої запропонованої концепції відеоролика Сергій майже не слухав інших. Він сказав, що ідея про Санту і оленів крута, але водночас і досить провокаційна: можна отримати тонни хейту. Але кампанія спрацювала з позитивним відгуком у аудиторії і дала такий імпульс, що регіон CIS сьогодні демонструє найкращі темпи зростання серед усіх регіонів присутності Bolt», ― зазначив Владислав Полонський, СЕО агентства Rockets. Growth R&D.

Bolt ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок, головна мета якої зробити пересування містом більш доступним, зручним і надійним. Послугами Bolt користується понад 50 млн осіб у 40 країнах Європи й Африки. Компанія надає цілу низку послуг, таких як виклик автомобілів, доставка їжі, кур’єрська доставка, прокат електросамокатів і електровелосипедів. Усі поїздки Bolt в Європі є вуглецево-нейтральними: компанія прагне зменшити екологічний слід згідно зі стратегією «Green Plan».

В Україні послуги компанії Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Івано-Франківську, Кривому Розі та у Вінниці. 

1128
Bolt
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно