Reynolds and Reyner провели редизайн упаковок морозива "Три Ведмеді"


За 19 років асортимент "Три Ведмеді" помітно розширився, і компанія увійшла в трійку найкращих виробників України. Але з'явилася і проблема — люди впізнають морозиво, а не бренд. У 2019 компанією було прийнято рішення про зміцнення зонтичного бренду "Три Ведмеді" і уніфікації всієї продукції в новій, єдиній стилістиці, яка пізнається. Соціальна місія бренду полягає в тому, щоб об'єднувати людей за одним столом, прогулянкою, хобі. Вирвати нас з віртуального світу і повернути в реальний. Морозиво це якраз той самий продукт, який дарує тільки щастя і їм так важливо ділитися.

Ключовим завданням агентства стало питання, об'єднання розрізнених по дизайну SKU і передати в упаковці ті емоції, які відчуваєш, коли їси морозиво. Так з'явилася чітка графічна ієрархія: ми віддали більшу площу яскравим паттернам, крупно винесли новий логотип "Три Ведмеді" на білу плашку, а на чистому білому тлі розмістили найсмачніше — морозиво. Патерни в парі з зображенням продукту несуть функцію смакових індикаторів — так ми вирішили питання функціональності упаковки. Вони метафорично передають відчуття коли їси морозиво і характер самих продуктів. Вийшло яскраво і емоційно, а головне відмінно від конкурентів.

Особливу увагу приділили зображенню смаків і добилися досягли максимальної відповідності морозива з вмістом упаковки. Фотографії морозива графічно посилюються подачею інгредієнтів, які вирішують відразу два завдання: підказують покупцеві смак і викликають у нього бажання його терміново спробувати. При середньому ціновому сегменті, морозиво "Три ведмеді" тепер виглядає преміальніше, ніж раніше. Вийшла смачна упаковка для смачного морозива, тому будьте обережні і не з'їжте все одразу!


934
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно