Reynolds and Reyner презентували новий дизайн вин Shabo «Special Edition»

Українські вина вже не перший рік одержують нагороди на міжнародних конкурсах, адже потенціал місцевих терруарів досить великий. Багатовікові традиції шабського виноробства лягли в основу створення у 2003 році компанії Shabo — українського виноробного комплексу з повним циклом виробництва.

Цього року компанія представила нову колекцію вин Shabo «Special Edition» із сучасним дизайном. Ключовим образом лінійки була обрана ластівка, як простий позитивний образ, з дуже виразною та красивою графічною формою, що відрізняє її від інших птахів. Раніше ніхто з конкурентів не зображував ластівки в дизайні, тому ніша була вільна.

У колекції два основних напрямки — напівсолодкі та сухі вина. На напівсолодких винах зображено велику ластівку, яка висічена всередині етикетки, щоб здалеку притягувати погляди покупців. На сухих винах ластівка зроблена значно менше і зображена всередині печатки, візуально розділяючи два напрями вин. Крім того, на нижній етикетці виключно сухих вин можна прочитати слова засновника поселення Шабо Луї Тардана про унікальність цього винного регіону.


584
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно