РГК спільно з FILM.UA Entertainment створила справжнє телебачення: РГК-платформу, що об'єднала всю Україну

Підготовка до святкового телемарафону зайняла три місяці. Над проєктом працювала величезна команда – FILM.UA Group, команда технічної підтримки, сценаристи, режисери, оператори, а також величезна команда співробітників РГК по всій Україні.

Пандемія змусила нас наново оцінити значення таких буденних речей, як безпека й людське спілкування. Аби весь наш 38 тисячний колектив зміг безпечно відсвяткувати ювілей – 10-річчя компанії – ми використовували нові технології, які дали змогу спілкуватися й чути один одного дистанційно.

Олег Никоноров, директор РГК

Для масштабного онлайн-івенту було підготовлено безліч креативних сюжетів силами регіональних представництв клієнта. Ці сюжети були розміщені на онлайн-платформі (створеної спеціально для івенту), де кожен гість мав змогу обрати одну з декількох розважальних програм, які транслювалися паралельно.

За 4 години прямого ефіру організатори встигли зробити велику перекличку, справжній телеміст між регіональними представництвами, презентувати новий логотип РГК, показати приголомшливий концерт Freedom Jazz, а директор РГК Олег Никоноров задав вектор руху компанії на наступні 10 років.

Три місяці тому ми познайомилися з РГК і отримали незвичайний і цікавий бриф на проведення грандіозного онлайн-заходу. З величезним ентузіазмом ми включилися в роботу, оскільки це дійсно унікальний кейс для нашої країни. Ключовою цінністю РГК є люди, тому нашим завданням було створити справжній святковий телемарафон для співробітників і партнерів компанії по всьому світу – це майже сорок тисяч осіб.

Юлія Сабадаш, керівник FILM.UA Entertainment

У FILM.UA Entertainment зазначили, що онлайн-івент такого масштабу в Україні було проведено вперше. Й успіх цього унікального заходу став можливим завдяки залученості команди клієнта та професійної експертизи фахівців FILM.UA Entertainment, а також знімальною й технічної груп, які працювали над цим проєктом.

Ми взялися за втілення унікального й технологічного формату свята, бо інновації та готовність до експериментів є сильною стороною обох учасників проєкту – і команди РГК, і FILM.UA Entertainment. Завдяки колаборації з таким професійним і надійним партнером ми за 4 години прямого ефіру змогли об'єднати всі наші регіони й тисячі людей, щоби розповісти справжню історію прекрасного перетворення газової індустрії.

Галина Панченко, керівник комунікацій РГК


499
FILM.UA Group
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно