robota.ua створила першу в Україні Instagram-маску для HR-ів

У липні онлайн-платформа з пошуку роботи robota.ua відзначила своє 20-річчя. З нагоди ювілея в компанії випустили Instagram-маску для своєї цільової аудиторії — рекрутерів, роботодавців та пошукачів. Її створенням займалась студія по розробці продуктів доповненої реальності Ffface.

Що може об'єднати дві абсолютно різні аудиторії — HR-ів і пошукачів? Правильно — простий щирий гумор, гарний креатив та соціальні мережі, в яких ми всі живемо. А якщо це ще гумор, який допомагає нам не просто посміятися, але і відпустити деякі наші переживання, наприклад, професійні, — це перетворюється на додаткову цінність.

В соціальних мережах найпопулярніший фановий контент — меми. Їх можна сміливо назвати однією з мов інтернету. «Природа настільки очистилася», «Мої плани / Плани 2020 на мене», «Накачаний Доге з минулого і Чімс, що плаче зі справжнього» в цьому році стали елементами цілком конвенційного спілкування. Ну і куди ж без «Наташа, ми все проґавили»? Саме тому ми взяли його за основу фільтра для Instagram-маски. 

Артем Уразовський, digital marketing manager robota.ua

Котики зі шкідливими мордами погойдуються в такт руху вашого обличчя, легкий фільтр і смішні фрази з професійного життя HR-ів і пошукачів — що ще потрібно для того, щоб хоча б на хвилину забути про проблеми та порадіти?

Маска для цієї аудиторії в Україні з’явилася вперше, тож тепер і роботодавці, і ті, хто шукають роботу, можуть бути на одній хвилі та посміятися разом.

Спробувати маску від robota.ua можна за посиланням: https://bit.ly/robota20years

953
robota.ua
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно