Розбивай стереотипи, а не серця: Фокстрот та Havas Ukraine виступили проти банальних подарунків у новій кампанії

Чашки з іменами, подушки у формі сердечок, плюшеві ведмедики, фарфорові янголята та інші збирачі пилу… Може саме через такі подарунки все більше людей скептично ставляться до Дня Закоханих? Бо закоханість — це ж про бажання ділитися з партнером, радувати та усіляко підтримувати навіть у дрібницях. З подарунками така ж тема. День святого Валентина й романтичні почуття можуть заграти новими фарбами, якщо замість банальних та непотрібних речей дарувати справді бажані подарунки.

Саме про це і намагається розказати маскот Фоксі, стрімко вриваючись на ваші дисплеї, верхи на… а от верхи на чому, ми вже не скажемо — дивіться ролик! :) У процесі його створення ніде нічого не тріснуло. Не намагайтеся повторити це вдома, краще одразу біжіть на foxtrot.ua!

«З року в рік закохані постають перед питанням: що ж подарувати своїй другій половинці, щоб не просто здивувати, а й влучити точно в серце. Тому ми продовжуємо розвивати тему корисних і практичних подарунків, які чекають на закоханих у Фокстрот, — прокоментувала ідею комунікації Наталія Ставраті, маркетинг-директор мережі Foxtrot. — Даруйте корисне, адже кохання не терпить банальщини».

Love Season у Фокстрот стартує 4 лютого у телеефірі та діджитал-каналах. На підтримку промо-кампанії до дня закоханих також були створені радіоролик та візуальні матеріали для розміщення в інтернеті та у фізичних магазинах мережі. 

1282
Кожен донат важливий

CASES пишається партнерством з фондом «Повернись живим». Це команда, що давно, системно, ефективно й прозоро підтримує українських військових.

Підтримаймо їхню діяльність!

Підтримати фонд