Rozetka за участі Fedoriv Agency випустила нетипову рекламну кампанію до початку нового навчального року

«Школа життя» — це серія життєвих лайфгаків, замішаних на продуктовій комунікації, озвученій голосом MONATIK на його ж музику. Така творча колаборація між артистом, брендом та агенцією відрізняється від звичного селебриті-маркетингу.

«Здається, що вересень щось означає в нашому житті, тільки поки ми школярі. Але ні, ми виросли, і вересень — це вже університет, а потім — це школа наших дітей та дітей друзів. Так і виходить, що все життя — це школа. І кожного вересня ми так чи інакше до неї повертаємося. Цього разу ми зняли серію життєвих уроків від найкращих людей — дітей», — каже Євген Образок, СМО Rozetka.

«Люди часто жаліються, що якісь шкільні уроки їм так ніколи й не знадобилися в житті, а ці уроки — це і є саме життя! Тому для кампанії «Школа життя» ми запросили дев’ятьох талановитих дітей, яким є, що сказати світові. А їхнім голосом став MONATIK — не просто селебриті, а селфмейд-особистість і справжній кумир мільйонів — чудовий життєвий приклад для нових поколінь», — каже Валентин Панюта, бренд-лідер Fedoriv Agency.

Передбачувано, що ця кампанія Rozetka, як і всі інші, обіцяє бути довгою, а ви будете наспівувати дитячо-монатиківські лайфгаки ще з кількох сезонних приводів. 

710
Fedoriv Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно