Rozetka запустила власну марку техніки

У жовтні Rozetka запускає власну марку техніки RZTK, візуальний стиль якої розробили Fedoriv Agency.

Техніку RZTK розробляє європейська компанія спільно з корейськими інженерами на заводах Китаю. Уже зараз у виробництво запущені дрібна побутова техніка, електротовари та інструменти для дому і саду, але компанія планує поступово розширювати асортимент на всі побутові категорії.

Для бренду RZTK Fedoriv Agency зробили айдентику в рамках візуальної системи Rozetka: зробили окреме від материнського бренду лого, приклади розміщення на товарах, дизайн упаковки, далі зробили лендинг та проморолики — усе, вже за звичкою, інхаус.

У Rozetka відмічають, що насамперед техніка RZTK буде якісною і зручною: це не той “китай”, що приїде розхлябаним та зламається за тиждень. Технології затверджували провідні інженери, а серед усіх заводів Китаю, були відібрані ті, що здатні утримувати планку якості на потрібному рівні.

При цьому сама техніка стильна та ергономічна, щоб користуватися нею було не тільки приємно, а ще й не соромно перед сусідами.

А головне — оптимальне співвідношення ціна-якість: техніка RZTK входить у нижній ціновий сегмент, щоб бути доступною за ціною кожному українцеві. До всього Rozetka надає гарантію та власний післяпродажний сервіс у магазинах і пунктах видачі.

1079
Fedoriv Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно