Розумних люблять. DRAMA QUEEN створили рекламний фільм для Laba

В першій масштабній рекламній кампанії освітньої платформи Laba оспівують заучок і проголошують моду на розумних.

Над проектом працювало креативне агентство Ані Гончарової Drama Queen, продакшн tvlab, режисер Олег Трофим і багато інших.

Laba давно лідер українського ринку онлайн освіти. Школа створює круті онлайн курси з найкращими бізнес профі країни. “Цього року ми вирішили повноцінно зайнятись нашим брендом. Почали з бренд стратегії і позиціонування, зробили ребрендинг і комунікаційний план. Початком нової комунікації мала стати масштабна рекламна кампанія. За її основу взяли слоган “Розумних люблять”, який придумав співзасновник Laba Андрій Гайдут. Це своєрідна вдячність і мотивація для наших лояльних студентів”, — розповідає маркетинг директор Laba Інна Чут.

Студенти Laba — не креативний клас, не “творці” і не трендсеттери. Це співробітники офісів, власники маленьких і великих бізнесів, які кожного дня просто добре виконують свою роботу і хочуть розвиватися. Це ті люди, які займаються справжніми справами, завдяки яким тримається економіка нашої країни. “Розумних люблять” — надихаюче послання цим людям, розумникам і відмінникам, про те, що вони все роблять правильно!

У рекламі так багато оспівують бунтарів, хуліганів, геніїв, трендсеттерів, тих, хто йде проти течії. Більшість рекламних слоганів, які ми можемо згадати, закликають нас “Dream crazy!”, “Think different!”, “Be stupid”... Нам хотілося нарешті заспівати гімн про тих людей, які часто залишаються непоміченими, яким вистачає терпіння і професіоналізму бути правильними, працювати за правилами і робити все як треба!” — комментує автор ідеї Аня Гончарова.

Ідея і сценарій з'явилися і були затверджені швидко. Продакшн взяла на себе команда tvlab.

Ціллю команди було зняти маленьке кіно, а не чергову надихаючу нарізку. Декілька місяців переглядали трітменти українських режисерів. Довго ганялися за декількома локальними зірками. Всі вони були або завантажені, або представляли майбутнє відео не зовсім так, як хотілося б. Багато режисерів цікаво описували візуальні прийоми, але так ніхто і не зміг перетворити сценарій в чесну історію. Команда вирішила розширити коло пошуку і почала моніторити найближче зарубіжжя. Ідеальний трітмент запропонував режисер Олег Трофим.

У Олега був ексклюзивний контракт з продакшн студією Hype. На щастя, коли вони побачили сценарій ролику, то пішли назустріч і підтвердили участь Олега в проекті. За що їм дуже вдячні. Команду доповнили найкращими українськими спеціалістами: Лена Чеховская, Оля Бабич, Маша Сівякова, Тоня Борисюк і багато інших.

Знімали два дні в Києві. Кант і Конт б'ються за "Дух позитивної філософії" на даху школи на Троєщині. А репери намагаються зачитати в караоке фінансові терміни в коворкінгу "Кооператив". Laba працює на шести зарубіжних ринках, тому ролик вже вийшов українською та російською мовами і найближчим часом буде перекладений на угорську та польську. 

1614
DRAMA QUEEN
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно