Saatchi & Saatchi Ukraine стала стратегічним партнером «Київстар»

Агенція Saatchi & Saatchi Ukraine, що входить до складу Publicis Groupe Ukraine, перемогла у тендері зі створення брендової та комунікаційної стратегії для найбільшого оператора телекомунікацій України – Київстар і починає роботу над оновленнями для бренду.

Київстар – найбільший оператор телекомунікацій України, що існує з 1997 р., надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. Абонентами компанії є 25,4 млн клієнтів мобільного зв'язку і понад 1 млн клієнтів фіксованого широкосмугового інтернету. Цьогоріч Київстар очолив рейтинг найдорожчих брендів України (за версією Кореспондент), а компанія була визнана кращим роботодавцем (за версією delo.ua).

Для нас це важлива перемога. Як для агенції Saatchi & Saatchi Ukraine, так і для групи Publicis Groupe Ukraine загалом. Завдяки нашій сильній ідеї, інтеграційному ресурсові та напрацюванням групи нам вдалось запропонувати такий підхід, що надихнув клієнта йти у стратегічну подорож разом. Ми раді тим викликам, які перед нами поставив клієнт. Це підбадьорює команду, адже нам хочеться зробити щось дійсно значуще, так як ідеї, що змінюють світ – в основі нашої філософії.

Костянтин Шнайдер, СD Publicis Groupe Ukraine та Saatchi & Saatchi Ukraine

Ідею колег з Київстар – щоб за підсумками комунікаційного пітчу отримати незалежного супервайзера стратегії та виконавця креативу, – можна саму по собі вважати стратегією. Про нейтрально сформовану синергію комунікації, класичних носіїв, цифрових каналів та метрик ефективності – мріє кожен, хто працює із стратегічним напрямком. Тож виклик подумати, як могло би виглядати «безшовне» комунікаційне полотно «Київстар» став «брифом мрії» для стратегів одразу кількох агенцій групи. Упевнений, що тепер і команда клієнта, і наші стратеги та дата-інженери, мають всі шанси отримати у процесі реалізації цієї суперзадачі дозу гормонів професійного щастя.

Олексій Осадчий, Chief Strategy Officer Publicis Groupe Ukraine

Нагадаємо, усі три агенції – Saatchi & Saatchi Ukraine, Starcom Ukraine та Performics Ukraine, входять до складу Publicis Groupe Ukraine, яка є найбільш ефективною комунікаційною групою 2019 року.   


562
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно