Sasquatch Digital співпрацює з польською агенцією monday group

Sasquatch Digital, одна з найкращих SMM-агенцій в Україні за рейтингом IAB, тепер є партнером польської компанії monday group. У рамках співпраці Sasquatch Digital реалізовуватиме кампанії, орієнтовані на українців, які проживають у Польщі, а також буде проводити цільові кампанії клієнтів з Польщі безпосередньо для українського ринку.

Зараз у Польщі проживає приблизно 3,37 млн ​​українців, і майже 2/3 з них — люди з вищою освітою. Більшість вибирає місцем проживання мегаполіси, сподіваючись на кращі перспективи працевлаштування. Внаслідок тривалої війни Польща перестала бути для них короткочасним притулком, перетворившись — принаймні тимчасово — на новий дім. Згідно з дослідженням «Біженці з України в Польщі, Чехії та Румунії», підготовленим EWL, Фондом підтримки мігрантів на ринку праці EWL, а також дослідженням Університету Східної Європи, аж 61% з них планує працювати в Польщі.

Ми з нетерпінням чекаємо на цю співпрацю, — говорить Роман Геращенко, CEO Sasquatch Digital. — Для українців життя в Польщі було необхідністю, а не спланованим вибором внаслідок війни. Тому ми не мали часу на повільну адаптацію до нової реальності. В результаті цього лише 26 відсотків біженців володіють польською мовою, яка дозволяє їм вільно спілкуватися. І в будь-якому разі це не вільне знання мови. Тому використання української мови та національних культурних кодів — це те, що має вирішальне значення для того, щоб донести правильний меседж до наших співвітчизників. Нещодавно мене запитали, чи варто рекламні повідомлення спрямовувати на українців. Люди розуміють, що вони живуть у мирній країні, де реклама — це нормально. Нам дуже потрібна ця нормальність, — додає Роман.

Українці є значною групою споживачів у нашій країні, які хочуть будувати нову реальність, а для цього потребують профільного спілкування. Все більше польських брендів запускають кампанії, орієнтовані на громадян України, додаючи українськомовні субтитри до своїх рекламних роликів, а інформаційні портали публікують статті цією мовою. Однак, незважаючи на те, що бренди починають включати українську мову у свої кампанії, небагато з них почали включати... українців. Співпраця із Sasquatch Digital необхідна для того, щоб ми могли зробити наступний крок: справді зрозуміти потреби цієї групи та мудро втілити їх у життя, — говорить Адам Козловскі, VP Digital & Creative Strategist у monday group.


У рамках уже розпочатої співпраці, налагодженої між Sasquatch Digital та monday group (як з Monday Comms, так і з Monday Digital), окрім проєктної співпраці, українська агенція надаватиме аналізи та звіти про становище співвітчизників у Польщі.

_________

Агенцію Sasquatch Digital засновано у 2009 році в Києві. Це digital-агенція повного циклу, що пропонує своїм клієнтам, окрім SMM та маркетингу в соціальних мережах, контекстну й таргетовану рекламу, крауд-маркетинг, SERM. Агенція є членом IAB Україна та ВРК. Наразі серед клієнтів Sasquatch Digital є такі компанії та бренди, як, зокрема, Libresse, BNP Paribas, British American Tobacco Україна та Узбекистан, ООН, Мін’юст.

Група Monday, до якої належать агенції Monday Comms та Monday Digital, розробляє стратегії та креативні концепції, а також реалізує цифрові та маркетингові кампанії, кампанії щодо зв’язків із громадськістю, соціальних продажів, ефективності, контенту. Агенція дивиться на бізнес цілісно, працює з даними, вмикає креативність і досягає результатів. Наразі серед клієнтів monday group є такі компанії та бренди, як, наприклад, Dell Technologies, Cartoon Network, Electronic Arts, Equinix, Blizzard Entertainment, Alienware, Canal+.

610
Sasquatch Digital
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно