Save Pets of Ukraine випустила благодійну збірку історій про порятунок тварин від війни

Команда ініціативи Save Pets of Ukraine випустила благодійну книжку про порятунок тварин від війни. Її назва — «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні».

«Це збірка натхненних історій зі щасливим кінцем про котів, собак та їхніх власників і волонтерів, які змушені були евакуюватись від війни і підтримували одне одного. А також про людей, які щоденно дбають про велику кількість чотирилапих, які опинилась на вулиці. Це історії про те, як люди рятують тваринок, а вони у відповідь рятують своїх турботливих людей», — зазначили автори книжки.

У книжці можна також знайти історії адопції чотирилапих. Автори збірки сподіваються, що ці приклади надихнуть читачів на усиновлення тварин.

Мета збірки — привернути увагу до безпритульних тварин в Україні, кількість яких зросла на 20-30% у тилових областях та на 100% і більше у притулках прифронтових областей за останній рік.

Купити книжку можна за благодійний внесок від 200 грн на сайті ініціативи. Усі кошти з продажу передадуть на допомогу притулкам для собак та котів.

713
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно