Секундний ролик та мініплакати: «Сільпо» запустив мінірекламу до виходу мінібагета

По всій Україні у супермаркетах «Сільпо» з’явився гречаний мінібагет — удвічі зменшена версія популярного багета. До його виходу мережа запустила рекламну мінікампанію: на вулицях Києва з’явилися крихітні плакати, а в ефірі «Просто Раді.О» пролунав секундний ролик. Офіційний реліз на сайті компанії містить лише п’ять слів: гречаний мінібагет вже у «Сільпо».

«Якщо ми випускаємо маленький багет, чому б не присвятити його появі на світ маленьку рекламну кампанію? — говорить директорка з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва. — Жодних масштабних акцій, кількаметрових білбордів і блогерів-мільйонників. Найкращу рекламу маленькому багету зробив його старший брат — цього року гості «Сільпо» придбали майже п’ятсот тисяч гречаних багетів».

Героями рекламної мінікампанії стали мініблогери. До виходу маленького багета «Сільпо» вирішив зробити розсилку людям, які старанно розповідають про те, що люблять, але ще не мають мільйонів підписників.

«Компактний формат улюбленого гречаного багета від «Крафтяра» — це експеримент задля ще більшого задоволення наших гостей, — підкреслює керівник департаменту випічки «Сільпо» Павло Бондаренко. — Гречаний багет, що тепер називають легендарним, я створив за сім днів. Від задуму до розробки рецепта і приготування його мініверсії минув лише один день».


Довідка

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована 1998 року. Станом на лютий 2021-го нараховує 305 супермаркетів «Сільпо» і 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

1150
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно