Сергій Бабкін разом із Київстар розвінчує міфи про 4G

Київстар разом з Serviceplan запустив рекламну кампанію із новим бренд-амбасадором мобільного оператора – популярним артистом, музикантом та актором Сергієм Бабкіним. У серії із 7 коротких роликів Сергій розвінчує поширені міфи щодо 4G.

Для того, щоб визначити ці найбільш розповсюджені міфи, Київстар провів телефонне опитування 1000 респондентів зі всієї України. Наприклад, є міф про недостатнє покриття 4G. Але це не так! Адже Київстар уже встановив найбільшу кількість базових станцій із 4G та запустив нову технологію більше ніж у 13 тис. міст та сіл, де мешкає понад 80 % населення України.

Також деякі люди вважають, що за 4G інтернет треба платити окремо. Насправді мегабайти в тарифах можна використовувати як з 3G, так і з 4G. Але з сучасним стандартом швидкість буде значно вищою, і чекати на завантаження доведеться менше. 4G швидше розряджає смартфон; що це технологія для обраних та складна, і що у наш час цілком достатньо 3G. Все це не так – перевірив Сергій Бабкін.

Відтоді, як ми зі Сніжаною купили свої перші телефони, ми постійно були з Київстар. І коли бренд запропонував співпрацю, ми були приємно здивовані та дуже раді. Адже цінності компанії та професіоналізм її співробітників пересікаються з нашими баченням того, як треба якісно робити свою справу. Я в захваті від нашої першої колаборації та мені вже кортить поділитися нашими іншими проєктами.

Сергій Бабкін

З кожним днем смартфон грає все більшу роль в нашому повсякденному житті. Не лише для музики, відео або ігор онлайн, але й для роботи. Щоб можна було не лише подзвонити, а й побачити своїх рідних та друзів незалежно від відстані. Тому швидкісний 4G – це must have!

Юрій Чорненький, керівник департаменту маркетингових комунікацій Київстар

Перед нами постало завдання розробити серію інформаційних роликів. Зазвичай це доволі стримані, «навчальні» відео, але ми вирішили піти іншим шляхом. Створили концепт, головний герой якого перевтілюється в різні комічні образи своїх внутрішніх сумнівів. Для цієї ролі був необхідний дуже харизматичний професійний актор і ми раді співпраці з Сергієм.

Ігор Клименко, креативний директор Serviceplan

Зйомки відбувалися з використанням інноваційної технології LED CUBE, завдяки якій вдалося створити 7 реалістичних локацій в одній студії. Це дозволило провести знімальний процес за один день. Київстар став однією з перших компаній в Україні, яка реалізувала зйомки рекламного відео з використанням цієї технології.

1410
Kyivstar
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно