Сергій та Сніжана Бабкіни відправилися в подорож Україною, щоб протестувати 4G

Щоб розповісти про розширення своєї 4G-мережі, Київстар разом з Serviceplan зняли романтичну історію про подорож Україною.

«Поїздка, у яку ми вирушили для зйомок ролику, дозволила мені по-новому подивитися на нашу країну. Я завжди любив і захоплювався нею, відвідав багато міст, але найголовніша краса – за ними, там, де природа! І круто, що далеко від великого міста у нас був 4G, і ми могли одразу ж ділитися всім, що бачили самі – ділитись своїми емоціями у соцмережі!» — розповів Сергій Бабкін, артист, музикант та актор.

Новий ролик знято у стилістиці романтичного роадмуві – про свободу жити тут і зараз. Про подорож, у якій міцнішають почуття та народжується натхнення, про емоції, якими так радісно ділитися. Це відео також стало основою кліпу на популярну пісню Сергія «Де би я», який артист разом з Київстар презентував сьогодні.

«4G дає свободу пересування із вашим улюбленим контентом. Де б ви не були – стріминг, відеозв’язок, перегляд HD-контенту доступні в із найбільшій мережі країни. Все, що вам потрібно – просто вмикнути 4G у своєму смартфоні і вуаля!» — говорить Юрій Чорненький, керівник департаменту маркетингових комунікацій Київстар.

Зйомки рекламного ролику разом із відео для кліпу Сергія Бабкіна відбувалися одночасно та зайняли два дні. Вони проходили в двох регіонах України – в національному природному парку «Подільські Товтри» в Хмельницькій області, а також в Києві. У зйомках брало участь близько 50 осіб знімальної групи. Герої разом з усіма учасниками проїхали більше 1000 кілометрів Україною, щоб отримати бажаний результат.

Ігор Клименко, креативний директор Serviceplan: «Я вважаю, що у нас вийшло зняти одну із найкращих історій для Київстар. І я радий, що наш рекламний ролик став своєрідним трейлером для нового музичного відео про кохання, пригоди та справжню свободу».

995
Kyivstar
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно