Setapp запускає нову брендову кампанію у співпраці із креативною агенцією SuperHeroes

Setapp, перший сервіс програм за підпискою для Mac, iPhone та iPad від української компанії MacPaw, запустив глобальну брендову кампанію із креативною агенцією SuperHeroes NYC. Setapp надає доступ до каталогу 200+ застосунків за фіксовану щомісячну плату, щоб допомогти користувачам із виконанням будь-яких завдань.

Кампанію Super Simple Stories побудовано навколо трьох захопливих науково-розважальних відео, що відповідають на неочевидні й водночас прості запитання зі світу технологій — How taking pictures of your pets helps save lives, How trusting GPS makes you famous in Iceland i How 5G will help you sleep more. Серію пізнавального контенту транслюватимуть в Instagram, TikTok і Youtube.

Наша аудиторія активно цікавиться новими технологіями, тому ми сподіваємось, що відеоролики на таку тематику викличуть органічний інтерес у користувачів.

Ярослав Степаненко, Product Marketing Manager у Setapp

Метою кампанії є підвищення впізнаваності бренду Setapp серед аудиторії, що не сприймає реклами. Агенція SuperHeroes відома своєю креативною концепцією і прагненням урятувати світ від нудної реклами, що ідеально переплітається з місією MacPaw Make useful unboring (робити корисне не нудним).

Ми шукали нерекламний та оригінальний підхід, щоб передати ідею бренду Setapp просто й невимушено. Запустили канали Super Simple Stories в Instagram, YouTube і TikTok та доклали багато зусиль, щоб перші відео побачили світ. Навколо нас ще багато чудових історій, і ми сподіваємось, що вони стануть частиною Super Simple Stories у майбутньому.

Роджер Віджверберг, Executive Creative Director у SuperHeroes

Super Simple Stories стала другим спільним проєктом Setapp та SuperHeroes. У 2017 році для запуску Setapp агенція створила кампанію Take the Shortcut, що розповідала про новий продукт користувачам з США. Наступною глобальною співпрацею Setapp було партнерство із всесвітньо відомою креативною агенцією droga5 London минулого літа. Тоді продукт запустив бренд-кампанію Don’t Get Sidetracked. Get Setapp із закликом користувачів завершувати розпочаті справи.


Джерело: прес-реліз.

1016
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно