Що сниться українцям під час війни? Долучайтесь до національного дослідження від DreamApp

DreamApp, британський додаток тлумачення снів з українським корінням, дослідить сни українців, щоб показати світу вплив війни на загальний стан людей.

Якщо в реальному житті людина може переміститися у відносно безпечний район, то сновидіння не мають відстаней та кордонів. Страх, тривога за близьких, спогади про домівку і життя до 24 лютого – кожен українець по-своєму реагує на війну уві сні.

Щоб показати світу наслідки війни та її вплив на психічний стан громадян, додаток DreamApp анонсує національне дослідження. Його мета – показати, як стрес, спричинений війною, впливає на сни українців та їхнє психічне здоров'я .

«Сни – це важлива частина життя та ментального здоров’я. Трагічні події та стрес, який супроводжують українців останні півроку, знаходять своє відтворення у сновидіннях, – розповідає Денис Чумак, співзасновник додатку DreamApp. – Отримані дані дозволять провести аналіз снів, побачити вплив на продуктивність і загальний стан людини, й почати працювати над усуненням наслідків».

В ході дослідження українцям пропонують пройти опитування, яке складається з трьох частин. Учасники зможуть розповісти, що вони переживають у своїх мареннях, чого бояться, про що мріють та як відтворюються емоції, пов’язані з війною. DreamApp проаналізує отримані дані і надасть свої висновки. Це допоможе показати світу іншу сторону війни та вкотре нагадати про необхідність підтримки українців.

«Навіщо це все? Дослідженням снів українців ми хочемо вкотре звернути увагу світу на війну в Україні. Нестандартним способом донести важливе повідомлення «допомагай Україні, не забувай про війну з росією країною-терористом, – наголошує Ілля Янков, креативний директор DreamApp. – Тільки ми розкажемо про те, що українці помирають від російської ракети, кулі або ножа — навіть у снах. І нам дуже необхідні реальні історії, щоб достукатись до світових медіа».

Долучитися до опитування можна за посиланням.

638
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно