Що відбудеться у креативному таборі Banda Agency та Reface

15 вересня розпочався перший креативний табір від Banda Agency та Reface. Осіння зміна для 50 учасників триватиме тиждень та відбудеться на базі відпочинку у Київській області. Табір присвячен не просто рекламі, а креативності в цілому, він буде про спосіб мислення, цікавість та бажання зрозуміти природу речей.

Відбір

Для участі потрібно було вирішити простий бріф: як за допомогою креативу мотивувати молоде покоління України вивчати англійську мову. Ми отримали та розглянули 2235 заявок від креативників із усієї країни. 137 запросили на інтерв'ю. І нарешті обрали 50 учасників табору з різних міст України, на яких чекає дуже насичений тиждень навчання. Ми віримо у силу креативності, яка живе у кожній людині, тому серед лагерят є представники різноманітних професій.

Табір

Все у таборі буде безкоштовним: трансфер з Києва та назад, проживання, триразове харчування (є спеціальне меню для веганів), навчання та розваги. У розкладі зарядка від SmartAss, лекції, справжні брифи, штормінги, рев’ю та презентації, танці з Apache Crew, майстер-клас від Masterskaya, смуга перешкод для тімбілдінга, вечори біля вогнища та гучна прощальна вечірка. Усіх учасників ми розділимо на 10 команд, вожатими-менторами будуть члени команди Banda Agency.

Тематика лекцій та воркшопів різноманітна: креативність, стратегія, копірайтинг, командна робота, дизайн, а також створення та оформлення ідей. Окрім головного брифу від Reface учасникам потрібно буде вирішити декілька коротких брифів від ЮНІСЕФ на соціальну тематику: шкільне харчування, ментальне здоров'я, сімейні форми виховання, дошкільний розвиток, молодіжний кліматичний активізм та вакцинація від COVID-19.

Слідкувати за всім, що буде відбуватись у таборі можна в Instagram. Там ми будемо знайомити з лагерятами та спікерами, постити конспекти лекцій, ділитися моментами табірного життя та дозвілля.

Чому

Креативний табір – це частина освітньої програми Banda Agency, яка має на меті зробити креативність значущою в Україні. Зараз креативна освіта більш надає інформацію, ніж дає можливість створювати разом, чи обмінюватися практичним досвідом. Команди Banda та Reface вірять, що креативність – це сила, яка є у кожної людини, її треба розвивати в команді та в спільній творчості.

Після завершення навчання деякі учасники зможуть стати частиною команди Banda або Reface.

Довідка

Banda Agency — креативна агенція з офісами у Києві та Лос Анджелесі. Banda спеціалізується на створенні рекламних проєктів, які допомагають брендам заговорити з людьми. Агенція реалізує понад 70 ефективних рекламних кампаній на рік для випуклих міжнародних та локальних брендів.

Reface — проривний український AI/ML стартап. Зі всесвітньо відомого застосунку, який переносить обличчя юзерів у відео, фото та GIF, Reface перетворюється на соціальну платформу для створення персоналізованого контенту та необмеженого самовираження за допомогою унікальної технології.

За 14 місяців застосунок Reface завантажили понад 130 млн користувачів, він очолив світові топи App Store та Google Play (уперше із українських застосунків випередивши Tik Tok, Netflix та Amazon), отримав нагороду Best of 2020 від Google Play, залучив $5.5 млн інвестицій від провідного фонду Andreessen Horowitz.

1334
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно