Що завгодно, тільки не таксі: Uklon пожартував над собою в ролику до 11-річчя компанії

25 березня 2010 розпочав роботу перший український онлайн-сервіс замовлення авто Uklon. До свого 11-річчя, українська IT-компанія спільно з креативним агентством I am IDEA і відео-продакшн студією 120seconds створили іронічний ролик, в якому розповіли про успіхи й падіння компанії за цей час.

Зйомки ролика проходили в офісі компанії, участь в ньому взяли реальні члени команди.

CMO компанії Uklon Вадим Іщенко

«Хотілося зробити цей ролик як маніфест — розповісти про досягнення, успіхи, але не душно, без банального "успішного успіху". Uklon — це продуктова технологічна компанія, зі своїм настроєм і темпом, ми постійно розвиваємося, придумуємо щось нове і часом можемо оступатися, робити помилки. Ми відкриті і нічого не приховуємо, тож вирішили розповісти не тільки про перемоги, а й про "бока", зробивши це через падаючі карти та інші смішні ситуації. До того ж, ми хочемо надихнути і підбадьорити наших співробітників, партнерів, тому що вже вдруге ми зустрічаємо наш День народження в локдауні», — розповів CMO компанії Uklon Вадим Іщенко.

З 2010 року відбулося безліч перетворень, сервіс трансформувався з порталу з вкладкою виклику таксі в хмарний продукт, який безперервно забезпечує свободу переміщення мільйонам користувачів. Сьогодні у додатки понад 7,5 млн завантажень, через яке проходить від 2 млн замовлень на місяць. Uklon доступний в 23 містах України, займаючи лідируючі позиції в кожному з них. Тільки з початку року компанія посилила присутність, додавши ще чотири міста — Луцьк, Рівне, Тернопіль та Білу Церкву.

Uklon пропонує масу опцій при замовленні авто: обрати машину з мовчазним водієм, вказати, що з вами буде тварина або потрібне авто з дитячим кріслом. Ще, наприклад, замовити електрокар, пошерити поїздку з другом, або вибрати AntiCOVID клас авто з захисними перегородками. Пасажири і водії під час поїздки застраховані на суму 1 млн гривень, а доставка — 15 тис гривень.

1115
Uklon
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно