Що ж там буде? Havas Ukraine запускає шкільну кампанію для Фокстрот

Чи повернуться діти восени за парти, чи знову навчатимуться в онлайні? Чи потрібен буде “білий верх, чорний низ”, чи можна буде обійтися лише “білим верхом”? Наша команда разом з компанією Фокстрот запустила вже традиційну щорічну кампанію “Back to school” в доволі нестандартних умовах. Бо питань у батьків цього навчального сезону багато, а чітких відповідей малувато. І що тепер робити з підготовкою до навчання?

Як вгадати, щоб не прогадати?

Що ж там буде? Бентежне питання, яке сьогодні звучить частіше ніж будь-коли. Але спрогнозувати щось у наші часи є надскладним завданням, а з іншого боку треба якось вирішувати.

Тож наша команда вирішила додати гумору в кампанію і уявила, а що було б, якби батьки вирішили зібратися разом й запитати про майбутнє у потойбіччя? Однак, на те дорослі і є дорослими, аби приймати рішення зважено.

Тому на питання «Оff чи on?» — відповідь «Купуй смартфон», а якщо «Ноут буде» взагалі «все прибуде»! Адже з формою для фізкультури або новим рюкзаком можна ще зачекати, а гаджети у навчальному процесі знадобляться в будь-якому випадку. 


952
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно