Щоб потрапити на сторінки Forbes, треба читати Forbes

Українське бізнес-видання анонсувало онлайн-підписку з Fedoriv Agency

Forbes Ukraine запустили кампанію для просування онлайнової підписки. Нова версія відомого бізнес-видання обіцяє ексклюзивні матеріали, як завжди якісну аналітику й відомі рейтинги. З креативами для рекламної кампанії допоміг київський офіс Fedoriv Agency, медійний та performance-партнер — Promodo.

В основі кампанії — знання про роботу алгоритмів таргетингу, які сегментують користувачів на основі їхньої поведінки в мережі: даних про перегляди сторінок, пошукових запитів, переходах за посиланнями і куплених товарах. Fedoriv розробили кампанію, що цілить у потенційних чи нинішніх підприємців, спонукаючи згадати про амбіції та підписатися на онлайнову версію видання.

«Ми спитали в підприємців, які вже читають паперову версію видання, за що вони її люблять. Більшість сказали, що читають Forbes з олівцем і від краю до краю. І що він економить їм купу грошей та часу на дослідження й аналітику, — каже Валентин Панюта, бренд-лідер Fedoriv. — Але ж видання мало розширювати свою аудиторію. Тоді ми й зрозуміли: те, про що через кілька років напишуть у бізнес-книжках, які тепер модно читати серед стартаперів, — у Forbes пишуть зараз. Та щоб потрапити на сторінки Forbes, треба читати Forbes».

1208
Fedoriv Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно