Щотижневі рецензії дизайн-проєктів від українських експертів: Креативна Практика запускає новий онлайн-формат

Онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях Креативна Практика з 21 вересня запускає новий щотижневий онлайн-формат «Re:візія» для дизайнерів. Податись на розбір роботи чи перегляд формату можна безкоштовно.

«Для опанування дизайну одним з найважливіших форматів є рецензія. Часто, саме можливість працювати разом з артдиректором чи старшим дизайнером вабить молодих фахівців подаватись на роботу до студій чи агенцій. Ми з власного досвіду знаємо, наскільки зворотний зв’язок експертів є важливим інструментом розвитку. Але, чимало молодих фахівців скаржились, що їм складно самим зрозуміти, до кого звертатись за порадою чи рецензією. Тож, ми запускаємо цей pro bono формат, щоб спростити взаємодію молодих фахівців та експертів, й наблизити їх один до одного», — зазначає керівник платформи Анатолій Попель.

Відтепер щовівторка запрошені експерти проводитимуть для спільноти Креативної Практики рецензії дизайн-робіт.

Наразі доступні два напрямки для рецензій: графічний та інтерфейсний дизайн.

«Re:візія» відбуватиметься у форматі Zoom. Для участі не обов’язково надсилати роботи, можна долучатись також для перегляду розбору чужих робіт.

Експерти на найближчі чотири тижні:

Незабаром буде оголошено рецензентів другого місяця.

«Впевнений, що цей формат буде максимально корисним для молодих фахівців. Це відмінний спосіб навчитись читати дизайн поміж рядків», — зазначає керівник платформи Анатолій Попель.

Довідка

Креативна Практика — це онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях, створена командою CASES. Команда створює власні фундаментальні та інструментальні курси, організовує освітні заходи та сприяє працевлаштуванню та кар’єрному розвитку студентів.

Вже сьогодні студенти можуть проходити курси «Основи дизайну», «Графічний дизайн. Композиція», «Основи вебдизайну», «UX/UI. Проєктування та дизайн інтерфейсів», «Робота з Photoshop», «Робота з Figma», «Робота з After Effects».


677
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно