Snap Inc. анонсував нові можливості та інструменти доповненої реальності

Snap Inc. провів свій третій саміт Snap Partner Summit в онлайн-форматі, на якому з основною доповіддю виступили співзасновники та інші члени команди, анонсувавши нові продукти і партнерства.

Сканування і Camera Shortcuts

Нові лінзи допомагають снепчатерам по всьому світу шукати і аналізувати в доповненій реальності все, що їх цікавить. Тому Snap вивів функцію сканування на перший план, розмістивши її на основному екрані камери Snapchat.

На презентації продемонстрували нові категорії для сканування:

1. Screenshop — пропонує рекомендації з шопінгу від сотень брендів (для цього досить відсканувати вподобаний одяг на людині чи манекені наживо або обрати фото з Memories).

2. Allrecipes зовсім скоро зможе рекомендувати рецепти, засновані на інгредієнтах, відображених в Snapchat-камері.

Lens Studio

Lens Studio — це безкоштовний застосунок, що дозволяє креатору, розробнику або бізнесу комбінувати спектр технічних і креативних можливостей для створення, публікації та промотування лінз на робочому столі.

Lens Studio презентувала Connected Lenses, що допомагають друзям взаємодіяти один з одним в реальному часі, незалежно від того, чи знаходяться вони в одній кімнаті або в різних країнах світу. Наприклад, завдяки цим лінзам можна грати в конструктор LEGO в Snapchat разом з друзями.

Крім того, Snap ML дозволяє тепер авторам імпортувати їх власні призначені для користувача ML-моделі (моделі машинного навчання), які аналізують і генерують аудіо. Для користувачів це означає, що лінзи тепер можуть аналізувати звуки.

Примірка в доповненій реальності і бізнес-рішення

Спільно з фешн-партнерами Snap представив кілька сервісів роботи в доповненій реальності.

Першими цю функцію впровадять фешн-партнери компанії, Farfetch. 

Технологію розпізнавання жестів буде використовувати компанія Prada для того, щоб користувач міг дати зрозуміти камері, що йому потрібно показати інший товар. 

MAC Cosmetics створює лінзи з нових шаблонів AR Shopping і публікує їх в Snapchat, враховуючи наявність або відсутність запасу продукції. Компанія Estée Lauder почала використовувати AR Shopping від Snap однією з перших, інтегрувавши каталог через API Snap в Business Manager.

Використовувати функції лінз, сторіз і закріплених сторіз в highlights, а також примірок і продажу / покупок може будь-який бізнес, у якого є публічний профіль в Snapchat.

Джерело: прес-реліз

841
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно