Snap Inc. в партнерстві з Google пропонують функцію швидкого доступу до камери "Quick Tap to Snap" на Pixel 6

Вперше нова функція Pixel розміщує камеру Snapchat безпосередньо на екрані блокування для швидкого і легкого доступу.

Сьогодні на заході Pixel Fall Launch в Snap Inc. оголосили про нову функцію смартфона Google Pixel 6 під назвою "Quick Tap to Snap" (функція швидкого торкання для доступу до камери), яка буде запущена в кінці цього року. Це партнерство з Google означає, що Snap вперше створив можливість доступу до камери Snapchat безпосередньо з екрану блокування, зробивши Pixel 6 найшвидшим телефоном для створення снепів.

Торкаючись задньої панелі телефону, швидкий і простий жест допоможе снепчатерам легко зафіксувати важливі моменти. Тепер снепчатери зможуть створювати знімки в режимі «тільки камера» без розблокування пристрою. Як тільки Snapchat буде готовий до роботи в режимі загального доступу, снепчатери зможуть пройти аутентифікацію на своєму пристрої, щоб розблокувати повний функціонал додатка. Користувачі також можуть скористатися ширококутною камерою, доступною завдяки новій функції створення ширококутного селфі в Snapchat на Pixel 6 Pro.

Крім функції "Quick Tap to Snap", Snap і Google запустять ексклюзивні лінзи з доповненою реальністю, а деякі ключові функції Google Pixel, такі як переклад в режимі реального часу, будуть безпосередньо доступні в Snapchat на Pixel 6. Користувачі Snapchat зможуть спілкуватися зі своїми друзями на більш ніж 10 мовах, а розмови будуть переводитися в режимі реального часу. Ці функції будуть запущені в найближчі місяці.

«Наші користувачі щодня створюють мільярди снепів, і завдяки подібним стратегічним партнерствам з виробниками смартфонів, Snapchat спрощує можливість відобразити найважливіші моменти», — розповідає Нана Муругесан, керуючий директор Snap з міжнародних ринків. «Ця інтеграція з OEM-блокуванням екрана - ключовий крок до того, щоб зробити Snapchat найбільш швидким способом ділитися моментами, і ми сподіваємося привнести більше інновацій в наше ком'юніті разом з нашими партнерами Google».

«Google Pixel 6 оснащений вдосконаленою камерою Pixel, а користувачі Snapchat вміють креативно використовувати функціонал камери. Ми раді співпраці з Snap, що дає можливість надати цю опцію нашим новим телефонам і допомогти користувачам запам'ятати світ таким, яким він є», — відзначає Рік Остерлох, старший віце-президент напрямку роботи з пристроями і сервісами Google.

450
Snap Inc.
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно