Snapchat запускає нові функції Explore & Memories

Snap Inc. оголосила про запуск нової функції. Цього тижня відбудеться запуск Layers, який знаменує перехід Snap Map від функції продукту до повноцінної платформи.

Користувачам буде запропоновано дві нові функції: Memories та Explore. Функцію Memories буде додано на Snap Map ближче до кінця року, що дозволить користувачам ще раз пережити важливі моменти та згадувати місця, де вони відбулися. На даному етапі в Layers відображаються лише спогади окремого користувача; спогади друзів на власній карті Snap Map поки що недоступні. Функція Explore є оновленим вікном перегляду Snap Map, створеним на основі Heat Map. Explore спрощує перегляд геолокацій по всьому світу завдяки фотографіям та відео, надісланим іншими користувачами.

У першій версії платформи снепчаттери зможуть кастомізувати запити Layers незалежно від того, чи хочуть вони згадати важливі для них моменти або подивитися, що відбувається у світі навколо них.

Незабаром на Snap Map з'являться Layers від компаній-партнерів, однією з яких є Ticketmaster.

Детальніше про Snap Map

Snap Map використовує кастомізовані лінзи, переміщаючи снепчаттерів у важливі для них геолокації в режимі реального часу. На даний момент кількість активних користувачів Snap Map налічує понад 250 мільйонів на місяць та 30 мільйонів залучених компаній. За допомогою всього одного свайпа ви можете побачити друзів, що знаходяться поблизу та організувати з ними зустріч, або ж перенестися в будь-яку точку земної кулі онлайн, дивлячись фотографії та відео інших снепчаттерів. 

Протягом багатьох років Snap Map був частиною свайпа, але торік він став окремою функцією у вкладці поруч із Chat. Цього року розробники продовжують роботу над новим функціоналом, що включає створення персоналізованої діджитал карти. Це дозволяє об'єднувати більше користувачів по всьому світу.

426
Snap Inc.
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно