Snapchat запускає нову функцію для святкування дня народження

У Snap запустили проект the Birthdays Mini, щоб створити платформу, що дозволяє снепчатерам весело проводити час, а також відзначати дні народження своїх друзів з Snapchat.

The Birthdays Mini — перший додаток у форматі Snap Mini, що становить відкритий список днів народжень друзів, доступних у налаштуваннях приватності Snapchat (користувачі Snapchat можуть дозволити відображення свого дня народження через «Налаштування»> «День народження». Додаток не показує рік народження або вік користувача — ця інформація залишається конфіденційною і доступною тільки снепчатеру). Тепер снепчатери можуть переглядати список майбутніх і недавніх свят, а також днів народження під певним знаком Зодіаку.

Для привітання користувачам доступні спеціальні стікери, а також снепи з лінзами. Крім цього, можлива функція зворотного відліку часу до свого дня народження.

The Birthdays Mini — перший продукт у форматі Snap Mini, що має функцію шеринга лінз. Це дозволяє розблокувати тематичні лінзи, які можна відправляти в якості снепів або публікувати як "історії". Друзі снепчатера можуть свайпнути вгору, щоб відповісти або приєднатися до Mini, коли вони побачать відповідний пост.

Крім того, Snapchat вперше пропонує можливість відстежувати дні народження всіх друзів в одному місці: The Birthdays Mini нагадує про дні народження всіх друзів снепчатерів. Mini знаходиться за іконкою із зображенням ракети в Chat, також функція може бути знайдена у вікні пошуку. З сьогоднішнього дня створені Snap The Birthdays Mini доступні снепчатерам з усього світу.

Про Snap Minis

Snap Minis, представлені в червні 2020 року, пропонують новий спосіб комунікації в Snapchat. Вони прості у використанні для снепчатерів і легко публікуються в камері, щоб залучати друзів до такої комунікації. Замість того, щоб створювати два окремих додатки для Android і iOS, партнери можуть створювати один додаток Game або Mini, що запускається миттєво і не вимагає спеціальної установки.

526
Snap Inc.
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно