«Соки України» відмовилися від вишиванки на упаковці вперше за 15 років

Polaris Partners провели ребрендінг «Соків України». Уперше за 15 років існування замість вишиванки з'явився новий символ.

Про це розповів керуючий партнер компанії «Екосфера» Олег Гончарук.

«У 2006 році, коли ми запустили бренд «Соки України», вишиванка на упаковці символізувала близькість до народу, допомагала показати якісну відмінність нашого продукту від імпортних аналогів, унікальність. Згодом ми помітили, що вишиванку занадто активно використовують і політики, і активісти, і артисти. Тому почали шукати щось нове, що передало би наш зв'язок з Батьківщиною, поколіннями та природою», — повідомив Олег Гончарук.

Олег наголошує на тому, що «Соки України» — це єдина сімейна компанія на ринку соків, що заснована в Україні і співпрацює з місцевими фермерами.

«Соки України» — це справа усього життя моєї сім'ї і сімей фермерів, які вирощують для нас фрукти, ягоди та овочі вже понад 15 років. Ми вирощуємо плоди на українській землі, робимо з них український сік і надаємо людям в Україні, аби забезпечити їх вітамінами та корисними речовинами з фруктів та овочів, допомогти підтримувати здоров'я. «Соки України» завжди були, є і будуть українським брендом, який працює заради людей у цій країні», — говорить Олег Гончарук.

Деталями процесу ребрендінгу поділився СЕО компанії Polaris Partners Юрій Ковальчук.

«Олег продовжує справу батька, Анатолія Івановича Гончарука, який стояв біля витоків сокового бізнесу України. Ми дуже перейнялися історією сім'ї Гончарук, відчули силу їхніх родинних зв'язків і хотіли показати душевний підхід до справи їхнього життя. Тому обрали, як символ, плодове дерево — це знак впевненого, стійкого зростання і розвитку, у основі якого — надійний зв'язок з родом, зі своїм корінням. Віримо, що цей комплекс дій дасть поштовх розвитку бізнесу «Екосфера», — прокоментував Юрій Ковальчук.

Соки в новій упаковці з'явилися у продажу з липня 2021 року.

670
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно