SPOM проведе захід для творців креативного продукту в Україні

3 грудня пройде креативна конференція Планета SPOM

Подія відбудеться наживо у Києві, в IMAX-залі Планети Кіно (River Mall). Для інших міст передбачений онлайн-формат в Планеті Кіно у Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Сумах, а також ексклюзивна онлайн-трансляція в Kooperativ (Київ), CHERDAK (Вінниця), Івано-Франківську, Чернівцях (Кінотеатр Ефект).

«Не про політику, не про віруси — про чистий креатив! SPOM кличе на зустріч всіх, хто має відношення до ринку креативу в Україні, прийти, поговорити і послухати про спільні проблеми та методи їх вирішення, про амбітні плани та способи їх досягнення! Ми хочемо об'єднати всіх — блогерів, копірайтерів, дизайнерів, фотографів, відеографів, гейм-дизайнерів, маркетологів, архітекторів, музикантів, режисерів… Всіх, хто робить життя яскравим! Тих, хто створює, пише, знімає та генерує ідеї! Тому що ми — одна велика індустрія!» — розповідають організатори креативної конференції Планета SPOM.

Серед спікерів — Андрій Федорів, Дмитро Логінов, Юрій Гладкий, Олександр Солонько, Анатолій Попель, Поліна Толмачова, Олександр Трегуб, Віктор Шкурба, Влад Ноздрачов, Марина Батуринець, Тетяна Пренткович та інші.

27 і 28 листопада діє знижка 30% з промокодом SPOM30 на участь у заходіКількість місць обмежено згідно з карантинними умовами.

769
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно