Spotify презентував функцію прослуховування аудіокнижок

Музичний сервіс Spotify представив функцію прослуховування аудіокнижок.

Користувачі можуть знайти перелік доступних аудіокниг у своєму пошуку, бібліотеці та рекомендаціях на домашній сторінці застосунку. Книжки можна придбати за цінами, які встановили самі автори.

Наразі нова опція доступна лише у США. Втім, незабаром Spotify планує зробити аудіокнижки доступними й для користувачів з інших країн та додати нові функції після запуску в США.

«Ми завжди вважали, що потенціал аудіо безмежний, і ми вже деякий час стверджуємо, що наше прагнення — задовольнити всі аудіопотреби. Аудіокнижки наступні на черзі, оскільки ми бачимо значний невикористаний ринок: хоча вони становлять лише 6–7% частки ширшого книжкового ринку, ця категорія щорічно зростає на 20%», — коментує Нір Зічерман, керівник відділу аудіокнижок і закритого контенту Spotify.

Spotify — стримінговий сервіс із музикою та подкастами, що запустився у Швеції у 2006 році, а зараз доступний у 92 країнах світу. Від інших музичних платформ Spotify відрізняється можливістю слухати музику за підпискою, персоналізованими музичними рекомендаціями та великим вибором подкастів, деякі з них можна слухати виключно у цьому сервісі.

Джерело: Читомо

529
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно