Стадіон — замість сцени: 2 глядача стануть учасниками унікальної вистави

Команда uzahvati презентує виставу для двох глядачів, місце дії якої — стадіон. STEREO — нова імерсивна постановка про стосунки між жінкою та чоловіком, подивитися яку можуть тільки двоє глядачів.

28, 29 й 30 серпня, а також 3, 4, 5, 6 та 10 вересня пройдуть перші покази на київських стадіонах «Старт», «Спартак» і НСК «Олімпійський».

Суть імерсивної вистави STEREO в тому, що пара глядачів стає головними дійовими особами — їм пропонують по-новому поглянути на стосунки та себе в них, прислухаючись до голосу в навушниках і виконуючи певні дії. Символічно і місце дії, що виступає метафоричною формою — кола.

«STEREO — шлях завдовжки в півтора року. Назва відображає суть вистави: коли два незалежних сигнали зливаються воєдино, вони утворюють stereo ... Адже кожна пара звучить по-різному, в різні періоди життя і в різних обставинах. Взагалі стосунки між людьми, на мій погляд, це завжди заново. А ще — завжди невідомість і абсолютна неможливість прогнозів і планів. У постановці частиною задуму та основною частиною драматургії стали документальні інтерв'ю 35 ​​різних пар, які сміливо та відверто довірили нам свої історії, думки й стосунки», — каже режисерка команди uzahvati Поліна Бараніченко.

«Ми раді, що НСК «Олімпійський» розширює коло своїх можливостей і гостинно приймає не лише великі спортивні та культурні події, а й стає домівкою для камерних спектаклів. STEREO — унікальна вистава і ми раді, що національний стадіон стане сценою для цього дійства. «Олімпійський» — місце сили та синергії, та ми впевнені, глядачі вберуть у себе цю унікальну атмосферу та стануть єдиним цілим з величною ареною», — повідомляє прес-служба НСК «Олімпійський».

Вистава STEREO триває 60 хвилин, глядачі зможуть подивитися її до кінця теплого сезону. Постановка орієнтована на аудиторію 18+.

Довідка

uzahvati — українська театральна команда, створена у 2016 році. Вперше показали українській широкій аудиторії формат site-specific (театр поза театром).

Дебютна вистава-променад «THE TIME» була реалізована у 2017 на вулицях Києва, а у 2019 у співпраці з хорватським театром ZKM, свій «THE TIME» з'явився у Загребі (Хорватія). Крім того, у 2018 році за підтримки Українського культурного фонду була створена вистава-променад «DIALOGY» у Національній бібліотеці України ім. Ярослава Мудрого. Всього у репертуарі uzahvati 5 імерсивних вистав.  

411
uzahvati
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно