Стара економіка неефективна. Вітайте нову!

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу «Квантова економіка» сучасного бізнес-філософа Андерса Індсета. Це видання розкриває теми скорочення споживання, повторного використання та перегляд бізнес-моделей.

Автор вважає: «Якщо ми хочемо зрозуміти суспільство, нас потрібно переосмислити економіку». Зараз людство зіштовхулося із двома пробемами: як уникнути екологічного колапсу та орієнтуватися в стрімких нових технологіях? Стара економіка перестає бути ефективною, але як має виглядати нова? Андерс Індсет пропонує свій погляд на це питання.

Ми будуємо нові глобальні інститути, радикально переглядаємо спосіб навчання наших дітей і знаходимо шляхи подолання розриву між технократичною елітою та робітниками. У квантовій економіці лінійні пояснювальні моделі, кінечні моделі та жорсткі ієрархії більше не працюють. Натомість постійно з’являються нові зв’язки та взаємозалежності. Світ не раціональний, і економіка теж. Філософ пише не лише про зовнішні, але й внутрішні чинники. Він вважає, що відчуження з’являється через темп інформаційного суспільства. Відтак, варто будувати більш гуманістичне суспільство.

Книга «Квантова економіка» дозволить читачам поглянути на ситуацію в світі під новим кутом зору. 

Андерс Індсет

Деякі ЗМІ охарактеризували Андреса Індсета “рок-н-рольний Платон” через його підхід до практичної філософії. Він відомий своїм нестандартним підходом та провокативними тезами, а також заснував Глобальний інститут лідерства і технологій. Для читачів, які цікавляться станом речей у суспільстві, полюбляють роздумувати і вступати в дискусії ‒ книга «Квантова економіка» стане квінтесенцією досвіду та відкриття нових горизонтів.

  • Придбати книгу за попереднім замовленням та спеціальною ціною

  • Отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases

648
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно